Libnet.ro
UNICEF

12:00

Angajatii din administratia publica locala vor protesta miercuri in fata Guvernului

B1 B1,
Angajatii din administratia publica locala vor protesta miercuri in fata Guvernului

Aproximativ 3. 000 de angajati din administratia publica locala vor protesta miercuri, incepand cu ora 10. 00, in Piata Victoriei, au anuntat, marti, liderii Federatiei Nationale a Sindicatelor din. continuă pe B1

Angajatii din administratia publica locala protesteaza, miercuri, in fata Guvernului

Aproximativ 3. 000 de angajati din administratia publica locala vor participa, miercuri, la un miting de protest in Piata Victoriei, au anuntat, marti, liderii Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie FNSA), informeaza Mediafax.

Aproape 3.000 de angajati din administratia Publica vor protesta miercuri in fata Guvernului

Aproape 3. 000 de angajati din administratia publica locala vor participa, miercuri, la un miting de protest in Piata Victoriei. Asa au anuntat, marti, liderii Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratie FNSA) care au precizat ca, in curand, ar putea fi declansata o greva generala pe termen nelimitat.

ANFP a lansat editia a VIII-a a Competitiei celor mai bune practici din administratia publica

Agentia Nationala a Functionarilor Publici ANFP) a deschis inscrierea in cea de-a VIII-a editie a Competitiei celor mai bune practici din administratia publica din Romania, competitie care se adreseaza tuturor institutiilor si autoritatilor publice si care are drept scop identificarea, evidentierea si diseminarea practicilor administrative inovative si eficiente.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )