Libnet.ro
UNICEF

16:00

Angajatii RAAN anunta proteste, nemultumiti ca nu au primit bani pentru a putea functiona

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angajatii RAAN anunta proteste, nemultumiti ca nu au primit bani pentru a putea functiona

Aproximativ 2. 400 de angajati ai Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare RAAN) din Drobeta Turnu Severin vor protesta, incepand de luni, oprind temporar activitatea pe cele doua platforme, nemultumiti ca Guvernul nu le-a dat bani pentru a functiona pana la inchiderea controlata. continuă pe Ziarul Bursa

Angajatii Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare anunta proteste, de luni

Aproximativ 2. 400 de angajati ai Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare RAAN) din Drobeta Turnu Severin vor protesta, incepand de luni, oprind temporar activitatea pe cele doua platforme, nemultumiti ca Guvernul nu le-a dat bani pentru a functiona.

Alexis Tsipras sustine ca nu a primit mandat pentru a iesi din zona euro

Premierul elen Alexis Tsipras a facut apel la parlamentarii din partidul sau, Syriza, sa sprijine planul fiscal propus de executivul de la Atena pentru a primi ajutor financiar din partea creditorilor.

AC Milan a primit aprobare pentru construirea noului stadion in centrul orasului Milano. Arena de 48.000 de locuri va fi inaugurata in 2018

Un nou stadion se va construi in centrul orasului Milano, ca urmare a faptului ca autoritatile au aprobat planul clubului AC Milan pentru construirea unei arene de 48. 000 de locuri, scrie Digi Sport. Arena de 48.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, audiat la DNA. Dan Motreanu ar fi spalat bani pentru campania PNL din 2008

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Dan Motreanu, a venit, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru audieri. El este suspectat de spalarea banilor si de folosirea influentei si autoritatii conferite de functia de conducere intr-un partid politic, in scopul obtinerii pentru altul a unui folos necuvenit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )