Libnet.ro
UNICEF

20:30

Angajatii teraselor din Centrul Istoric: Nu am vazut suporteri atat de violenti precum cei unguri

Antena3 Antena3,
Angajatii teraselor din Centrul Istoric: Nu am vazut suporteri atat de violenti precum cei unguri

Nu am mai vazut suporteri atat de violenti precum cei maghiari, sustin angajatii teraselor din Centrul Vechi, potrivit Mediafax. Oamenii au povestit ca suporterii unguri au baut pe strada Smardan inca din. continuă pe Antena3

Angajatii din Centrul Istoric: Nu am vazut suporteri atat de violenti precum cei unguri.

Angajatii teraselor din Centrul Vechi, care strang cioburile si mobilierul rupt dupa conflictul dintre fanii unguri si trupele de jandarmi, spun ca nu au vazut niciodata suporteri atat de violenti, desi in localurile lor s-au perindat, pana acum, mii de sustinatori straini ai echipelor de fotbal, conform Mediafax. Oamenii au povestit ca suporterii unguri au baut pe strada Smardan inca din dimineata zilei de vineri, acestia instalandu-se in jurul orei 9:30 la terase, unde, pana dupa ora 15:00, .

Cinci suporteri unguri, ridicati din Centrul Istoric de Politia Locala, pentru scandal

Cinci suporteri unguri au fost ridicati din Centrul Istoric al Capitalei, in noaptea de joi spre vineri, dupa o altercatie cu un grup de romani, a declarat purtatorul de cuvant al Politie Locale Bucuresti, Razvan Popa.

Incidente violente intre suporterii maghiari, jandarmi si presa in centrul Capitalei. ...

Mai multi suporteri au ajuns la Arena Nationala. Au fost aruncate fumigene. Angajatii teraselor din Centrul Vechi, care strang cioburile si mobilierul rupt dupa conflictul dintre fanii unguri si trupele de jandarmi, spun ca nu au vazut niciodata suporteri atat de violenti, desi in localurile lor s-au perindat, pana acum, mii de sustinatori straini ai echipelor de fotbal. CITITI: Angajatii din Centrul Istoric: Nu am vazut suporteri atat de violenti precum cei unguri ---- Un grup de .

Scandal in Centrul Istoric din Bucuresti: Cinci suporteri unguri, ridicati dupa ce s-au imbrancit cu mai multi romani

Cinci suporteri unguri au fost ridicati din Centrul Istoric al Capitalei, in noaptea de joi spre vineri, dupa o altercatie cu un grup de romani, a declarat purtatorul de cuvant al Politie Locale Bucuresti,.

VIOLENTE in Centrul istoric intre suporterii maghiari si jandarmi. Jandarmeria intervine in forta

35 - Incidente violente au loc, vineri, in Centrul Istoric din Bucuresti, in care sunt implicati suporteri maghiari aflati la barurile din zona, la fata locului intervenind echipajele de.

Suporteri maghiari, implicati in incidente violente in Centrul Istoric

Update 16:11 O parte din suporteri unguri au fost nevoiti sa coboare la Podul Grant deoarece trenul in care se aflau a luat foc. intre suporterii si jandarmii prezenti la Gara de Nord au izbucnit ciocniri violente, iar jandarmii au folosit gazele lacrimogene.

VIOLENTE in Centrul istoric si Gara de Nord intre suporterii maghiari si jandarmi. Jandarmeria a intervenit in forta

Update 16. 20 - inca 1. 500 de suporteri maghiari au ajuns in Bucuresti cu trenul. La Gara de Nord au izbucnit alte violente intre fani si jandarmi, acestia din urma fiind nevoiti sa intervina in.

VIOLENTE in Centrul istoric si Gara de Nord provocate de suporterii maghiari. Doi jandarmi au fost raniti in ciocniri cu fanii romani

30 - Doi jandarmi au fost raniti in ciocnirile cu fanii romani. Din cate se pare, este vorba de un grup de suporteri stelisti care incercau sa ajunga la suporterii maghiari. in momentul in care.

MECI SUSPENDAT din cauza violentelor unor suporteri. Vezi ce s-a intamplat.

Meciul amical dintre echipele Petrolul Ploiesti si Ludogoret Razgrad din Bulgaria, la care evolueaza Cosmin Moti, a fost suspendat, vineri, dupa prima repriza, din cauza violentelor de pe teren si de la vestiare, informeaza site-ul oficial al clubului prahovean, informeaza Mediafax. Incidentele au inceput spre finalul primei reprize a meciului de la Razgrad. In minutul 43, dupa un duel intre Camara si Moti, a izbucnit o altercatie intre jucatorii celor doua echipe, trei fotbalisti fiind .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )