Libnet.ro
UNICEF

17:30

Angajatii Turnului Eiffel intra in GREVA. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Angajatii Turnului Eiffel intra in GREVA. Care este motivul

Angajatii Turnului Eiffel au intrat vineri in greva, in semn de protest fata de intensificarea furturilor din buzunare in jurul atractiei turistice din Paris. continuă pe România Liberă

Angajatii Turnului Eiffel, in greva din cauza hotilor de buzunare

Angajatii Turnului Eiffel au intrat vineri in greva, in semn de protest fata de intensificarea furturilor din buzunare in jurul uneia dintre cele mai populare atractii turistice din Paris, informeaza.

Angajatii Turnului Eiffel, in greva din cauza hotilor din buzunare

Angajatii Turnului Eiffel au intrat vineri in greva, in semn de protest fata de intensificarea furturilor din buzunare in jurul uneia dintre cele mai populare atractii turistice din Paris, informeaza site-ul agentiei AFP.

Presedintele FPTR propune un infotrip pe litoral pentru parlamentari. Care este motivul

Presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR), Mohammad Murad, a declarat vineri ca este convins ca 99% dintre parlamentari nu au inteles ce este impozitul forfetar si ca se gandeste sa faca pentru acestia un infotrip pe litoral.

Avionul in care se afla premierul macedonean a aterizat de urgenta. Care este motivul

Avionul care il transporta pe premierul Macedoniei, Nikola Gruevski, a efectuat o aterizare de urgenta in Zurich Elvetia) din cauza decompresiei, informeaza Mediafax.

Alina Gorghiu acuza Guvernul de EXCES DE PUTERE. Care este motivul

Alina Gorghiu, copre;edintele Partidului National Liberal, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca ceea ce face Guvernul Ponta, prin refuzul de a organiza alegeri partiale se numeste exces de putere si este o eticheta care spune totul despre felul in care PSD doreste sa guverneze.

REVISTA BLOGURILOR: Turcescu acuza barometrul Avangarde de manipulare. Care este motivul

Pe blogurile de joi, citim despre majorarea alocatiilor pentru copii, soferii romani din perioada interbelica si masinile BMW, dar si despre jurnalistii care au aparut in barometrul Avangarde privind gradul de notorietate al jurnalistilor si analistilor canalelor de stiri.

Doi romani, arestati in Italia. Care este motivul

Doi romani, care transportau cu doua vehicule 22 de refugiati afgani, au fost arestati pe o autostrada din nordul Italiei sub acuzatia de trafic de persoane, informeaza Mediafax.

Pantilimon nu va juca in ultima etapa din Premier League. Care este motivul

Portarul Costel Pantilimon nu va putea juca in ultima etapa a campionatului Angliei, din cauza unei probleme a genunchi.

Sefa Sectiei de Ginecologie a SJU Vaslui a demisionat. Care este motivul

Seful Sectiei de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, Gabriela Rusu, a demisionat din functie dupa ce a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu, informeaza Mediafax.

Surse. Sedinta de miercuri a PSD a fost ANULATA. Care este motivul

Membrii PSD au fost anuntati ca sedinta Comitetului Executiv, programata pentru miercuri ora 16. 00, in vedere unei discutii privind retragerea functiei de presedinte executiv pentru Liviu Dragnea, nu va mai avea loc deoarece in jurul acelei ore va fi depunerea juramantului de noul ministru MDRAP, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )