Libnet.ro
UNICEF

23:30

Angela Merkel si Benjamin Netanyahu vor un armistitiu total in Fasia Gaza, cat mai repede posibil

B1 B1,
Angela Merkel si Benjamin Netanyahu vor un armistitiu total in Fasia Gaza, cat mai repede posibil

Cancelarul Angela Merkel si premierul israelian Benjamin Netanyahu au convenit sambata, intr-o convorbire la telefon, ca este necesar un armistitiu total cat mai rapid posibil, in urma raidurilor israeliene . continuă pe B1

Benjamin Netanyahu: Israelul a transmis un avertisment miscarii Hamas.

Israelul a transmis un mesaj clar miscarii islamiste Hamas si este pregatit sa extinda operatiunea in Fasia Gaza daca va fi necesar, avertizeaza premierul israelian, Benjamin Netanyahu, citat de AFP, potrivit Mediafax. Astazi, am adresat un mesaj clar miscarii Hamas si altor organizatii teroriste, iar, daca va fi necesar, suntem pregatiti sa extindem operatiunea, a adaugat Netanyahu. Israelul a efectuat miercuri peste 20 de raiduri aeriene in Fasia Gaza, sase palestinieni fiind .

Benjamin Netanyahu era in Tel Aviv in timpul ATACURILOR cu rachete. ...

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, se afla in Tel Aviv in momentul in care doua rachete au fost lansate spre oras joi dupa-amiaza, seful Guvernului adapostindu-se intr-un buncar in momentul atacurilor, informeaza site-ul de stiri Ynetnews. com, citat de Mediafax. Doua rachete lansate joi dupa-amiaza din Fasia Gaza au cazut in apropiere de orasul Tel Aviv. Una dintre rachete a cazut in Marea Mediterana, iar cealalta la sud de orasul israelian. Atacurile au fost revendicate de Brigazile .

Presedintele SUA discuta cu Benjamin Netanyahu si Mohamed Morsi despre reducerea violentei in Gaza

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat miercuri cu premierul israelian Benjamin Netanyahu si presedintele egiptean Mohamed Morsi, carora le-a subliniat necesitatea unei reduceri a violentei in Gaza, a anuntat Casa Alba.

Antonescu: Vreau ca liderii de la noi sa se bata pentru Romania ca Angela Merkel pentru Germania.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca isi doreste ca liderii tarii sa ajunga sa se bata pentru Romania asa cum se bate cancelarul Angela Merkel pentru Germania, cu aceeasi determinare, acelasi devotament, precizand ca interesul national trebuie aparat fie si peste 1000 de ani, potrivit Mediafax. Vreau un presedinte, un prim-ministru, un Guvern, un Parlament al Romaniei care sa faca ceea ce face Angela Merkel pentru Germania, ei sa faca pentru Romania, atat. Stiu ca .

Angela Merkel si Vladimir Putin, dispute pe tema cazului Pussy Riot, intr-o vizita marcata de probleme economice

Cazul fetelor din trupa Pussy Riot agita spiritele intre Angela Merkel si Vladimir Putin, potrivit The Guardian. Printre discutiile legate de economie in cadrul unui forum ruso-german, cancelarul Germaniei a dat de.

Schimb de replici intre Angela Merkel si Vladimir legat de Pussy Riot, intr-o vizita marcata de chestiuni economice

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel au avut vineri, la Moscova, un schimb de replici legat de cazul celor doua tinere din formatia punk Pussy Riot, care se afla in prezent in puscarie, in marja discutiilor bilaterale care s-au axat in principal pe aspectul economic, scrie AFP.

Angela Merkel se afla in Rusia pentru a discuta cu Vladimir Putin despre democratie

Cancelarul german Angela Merkel se intalneste astazi la Moscova cu presedintele Vladimir Putin pentru a discuta despre democratia din Rusia, tara unde libertatile sunt in pericol, in incercarea de a reduce tensiunile dintre cele doua tari dupa criticile venite din partea Berlinului, noteaza AFP, conform surselor de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )