Libnet.ro
UNICEF

15:30

Angela Merkel la Bruxelles: Vom purta negocieri dure. Nu va exista un acord cu Grecia cu orice pret

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel la Bruxelles: Vom purta negocieri dure. Nu va exista un acord cu Grecia cu orice pret

Un nou acord cu Grecia nu va fi incheiat cu orice pret si vor exista negocieri dure duminica, a declarat cancelarul german Angela Merkel, la sosirea la summit-ul zonei euro, potrivit AFP. Ea a subliniat ca cel mai important factor in aceste negocieri - increderea - s-a pierdut. De asemenea, Mergel spune ca nu se asteapta la o pozitie unanima a ministrilor de Finante din zona euro cu privire la Grecia. continuă pe Hotnews

Merkel, la Bruxelles: Vom purta negocieri DURE astazi si nu va exista un acord cu orice pret

Un acord de ajutorare a Greciei nu va fi incheiat cu orice pret, a declarat cancelarul Angela Merkel, la sosirea la summitul zonei euro, la Bruxelles. Vom purta negocieri dure astazi si nu va exista un acord cu.

Angela Merkel avertizeaza: Vom purta negocieri DURE si nu va exista un acord cu orice pret

Cancelarul Angela Mekel a declarat, duminica, la Bruxellex, ca un acord de ajutorare a Greciei nu va fi incheiat cu orice pret.

Angela Merkel, mesaj DUR: Restructurarea datoriei Greciei este in afara discutiei

Pentru Germania o reducere a datoriei Greciei este in afara discutiei, a subliniat cancelarul german Angela Merkel, din niu, dupa ce Fondul Monetar International FMI) a estimat ca o restructurare a datoriei Atenei este necesara.

Noi dezvaluiri WikiLeaks: NSA incercepteaza de ani de zile conversatiile telefonice ale cancelarului german Angela Merkel

Agentia americana pentru Securitate Nationala NSA) a interceptat, timp de mai multi ani, conversatiile telefonice ale cancelarului german Angela Merkel, dar si a consilierilor ei apropiati, a declarat miercuri.

Noi dezvaluiri WikiLeaks: NSA intercepteaza de ani de zile conversatiile telefonice ale cancelarului german Angela Merkel

Agentia americana pentru Securitate Nationala NSA) a interceptat, timp de mai multi ani, conversatiile telefonice ale cancelarului german Angela Merkel, dar si a consilierilor ei apropiati, a declarat miercuri.

Angela Merkel: Uniunea Europeana va ajuta Serbia si Ungaria pentru a face fata fluxului de imigranti ilegali

Uniunea Europeana va sprijini Serbia si Ungaria pentru a putea face fata fluxului de imigranti ilegali, a afirmat miercuri la Belgrad, cancelarul german, Angela Merkel, aflata intr-un turneu prin Balcani,.

LIVE TEXT GRECIA: Liderii zonei euro, reuniti pentru discutii decisive privind propunerile de reforma ale Atenei/ Merkel: Nu va exista un acord cu orice pret/ Document Eurogrup: O iesire temporara a Greciei din zona euro este o optiune

Reuniunea ministrilor de Finante din zona euro, dedicata dezbaterilor privind ultimele reforme propuse de Grecia in schimbul unul nou pachet de ajutor financiar, vor continua si duminica. Sambata seara, reuniunea s-a incheiat la miezul noptii, fara a se ajunge la o concluzie. Ministrul german al Finantelor, Wolfgang Schauble, ar fi propus un Grexit temporar de 5 ani la reuniunea de sambata, potrivit unor surse aproapiate discutiilor, citate de cotidianul The Telegraph. Peste jumatate dintre cele 19 state membre ale zonei euro ar fi sceptice in privinta capacitatii Greciei de a face o schimbare majora si de a adopta reformele ample promise in schimbul unui nou plan de salvare, a declarat un oficial UE, sub protectia anonimatului. -----------------------------23:15 Grecia nu poate astepta pentru a incepe negocierea unui plan de salvare, avand in vedere gravitatea situatiei bancilor sale, a declarat duminica o sursa guvernamentala greaca, la Bruxelles. AFP)23:08 Un al treilea pachet de ajutor pentru Grecia ar putea fi gata pana la sfarsitul lunii iulie, daca liderii zonei euro vor da, duminica seara, un semnal politic pozitiv, afirma un oficial european, sub protectia anonimatului. 15 Liderii zonei euro discuta despre un eventual Grexit temporar si reducerea datoriei21. 30 Un eventual nou program de ajutor pentru Grecia este estimat la 82-86 de miliarde de euro, potrivit documentului final al Eurogrup transmis duminica sefilor de stat si de guvern. 30 O iesire temporara a Greciei din zona euro este o optiune document Eurogrup). Ministrii de finante din zona euro au transmis duminica sefilor de stat un document in care se mentioneaza negru pe alb optiunea unei iesiri temporare din zona euro a Greciei, potrivit unei copii obtinute de agentiile de presa. 17:44 Premierul italian Matteo Renzi, la sosirea la summit-ul zonei euro: Este vital atat pentru Grecia, cat si pentru Europa, sa se ajunga la un acord. 30 Eurogrupul are o noua lista de cerinte pentru Grecia17:15: Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, inaintea summit-ului zonei euro: Voi lupta pana in ultima secunda pentru un acord si sper ca vom avea un acord. The Guardian)16:49 Angela Merkel: Nu va exista un acord cu orice pret. Vom purta negocieri dure. Cel mai important factor - increderea - a disparut. The Guardian)16:45 Francois Hollande: Franta va face totul pentru a mentine Grecia in zona euro; Nu exista Grexit temporar, Grecia ramane in zona euro sau nu; Miza este sa stim daca Grecia va fi maine in zona euro AFP)16:42 Alexis Tsipras: Un acord este posibil duminica, daca toate partile isi doresc acest lucru.

Soarta Greciei va fi DECISA azi. Ce a cerut Angela Merkel

Astazi, la Bruxelles are loc summitul Consiliului European, in care cele 28 de tari membre ale Uniunii Europene decid daca Grecia va mai ramane in zona Euro. intalnirea ministrilor de finante din Zona Euro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )