Libnet.ro
UNICEF

08:00

Angela Merkel ia in calcul infiintarea unui fond pentru zona euro

Antena3 Antena3,
Angela Merkel ia in calcul infiintarea unui fond pentru zona euro

Cancelarul german Angela Merkel a vorbit joi, intr-un discurs rostit in fata deputatilor germani, despre o posibila creare a unui fond pentru zona euro, parand a sugera ca este gata sa ia in calcul un nou. continuă pe Antena3

Angela Merkel evoca un fond de solidaritate pentru zona euro

Cancelarul Angela Merkel a evocat joi posibilitatea crearii unui fond pentru zona euro, intr-un discurs sustinut in fata deputatilor germani, parand sa sugereze ca este pregatatita sa ia in calcul un nou mecanism de solidaritate pentru partenerii care se confrunta cu crize, scrie AFP.

Angela Merkel: inarmarea rebelilor sirieni este mult prea riscanta

Cancelarul german, Angela Merkel, a declarat, joi, in fata Bundestagului, ca riscul inarmarii rebelilor sirieni este prea mare, de proportii incalculabie. in luna mai, Merkel spunea ca Berlinul nu va trimite nic.

Angela Merkel: Turcia este un partener important, dar valorile europene nu sunt negociabile

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a afirmat, joi, ca Turcia este un partener important, dar ca valorile europene se aplica si nu sunt negociabile, potrivit Mediafax. Declaratia cancelarului german a fost facuta.

Angela Merkel vrea sa continue negocierile cu Turcia

Cancelarul german, Angela Merkel, si-a exprimat luni la Berlin dorinta ca negocierile dintre Bruxelles si Ankara sa continue, in contextul in care relatiile dintre cele doua tari s-au subrezit in ultimele zile, pe fondul tensiunilor politice din Turcia.

Cu trei luni inainte de alegerile legislative, Angela Merkel face promisiuni de miliarde de euro

Cu trei luni inainte de alegerile legislative din Germania, cancelarul Angela Merkel a facut duminica promisiuni de campanie in valoare de miliarde de euro, dand asigurari in acelasi timp ca va mentine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )