Libnet.ro
UNICEF

00:07

Angela Merkel: Diversitatea culturala a esuat in Germania

Adevărul Adevărul,
Angela Merkel: Diversitatea culturala a esuat in Germania

Ne-am mintit singuri o perioada, spunandu-ne ca imigrantii nu vor ramane aici, ca vor disparea din nou intr-o buna zi. Nu asta este realitatea. Aceasta abordare asupra diversitatii culturale, de a spune ca pur si simplu traim unii langa altii si suntem fericiti cu asta, aceasta abordare a esuat, a esuat complet, a declarat Angela Merkel la o conferinta a Uniunii Crestin-Democrate CDU), pe care o conduce. continuă pe Adevărul

Der Spiegel: Angela Merkel ar accepta mai degraba iesirea Marii Britanii din UE decat renegocierea principiului liberei circulatii

Discutii tensionate in spatele usilor inchise au avut loc saptamana trecuta intre cancelarul german Angela Merkel si premierul britanic David Cameron, potrivit unor surse guvernamentale citate de ziarul Der Spiegel, preluate si de BBC.

Angela Merkel: Principiul liberei circulatii in Uniunea Europeana NU ESTE NEGOCIABIL

Potrivit revistei Der Spiegel, Angela Merkel considera ca o iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana este posibila, avertizandu-l pe David Cameron cu ocazia summitului desfasurat in octombrie la Bruxelles.

Angela Merkel: Iesirea Marii Britanii din UE, o varianta mai buna decat restrictionarea libertatii de miscare

Cancelarul german Angela Merkel ar prefera ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europena mai degraba decat ca guvernul de la Londra sarestrictioneze libertatea de miscare a cetatenilor UE pe teritoriul tarii insulare, au declarat surse din guvernul german pentru saptamanalul Der Spiegel, relateaza EUobserver.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )