Libnet.ro
UNICEF

10:31

Angela Merkel si Donald Trump se declara ingrijorati de discursul lui Vladimir Putin, care s-a laudat ca detine noi arme invincibile

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel si Donald Trump se declara ingrijorati de discursul lui Vladimir Putin, care s-a laudat ca detine noi arme invincibile

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele american Donald Trump s-au declarat ingrijorati, in cadrul unei convorbiri telefonice, dupa un discurs al lui Vladimir Putin care a laudat noile arme invincibile ale fortelor armate rusesti, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Angela Merkel, mesaj SURPRINZATOR pentru Simona HALEP: Ce mai face fatuca aia, ce mai CASTIGA?

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis a povestit ieri ca Angela Merkel s-a interesat de performantele Simonei Halep. Acum 3 sau 4 ani, Simona a venit de urgenta in Romania pentru ca ii.

Donald Trump vrea sa interzica jocurile video, ca atat a inteles despre educatie

Donald Trump ar face orice numai sa nu restrictioneze accesul la arme de foc al americanilor, inclusiv sa ne lase fara jocuri violente care au existat de cateva decenii. Americanii au o problema majora cu crimele in masa si atentatele. Cele mai multe dintre ele nici macar nu au vreo legatura cu manifestari teroriste. Sunt [].

Donald Trump: Razboaiele comerciale sunt bune si usor de castigat

Presedintele american Donald Trump a ironizat vineri reactiile ingrijorate ale partenerilor comerciali ai Statelor Unite legate de proiectele sale de impunere de taxe vamale suplimentare la importurile de aluminiu si otel, afirmand ca razboaiele comerciale sunt usor de castigat, scrie AFP.

Un tanar suspectat ca i-a trimis lui Donald Trump Jr. o scrisoare de amenintare, Daniel Frisiello, retinut si inculpat

Politia americana a arestat joi un tanar suspectat ca a trimis scrisori de amenintare - care contineau un praf alb ce s-a dovedit pana la urma inofensiv - unui numar de cinci personalitati, intre care si Donald Trump Jr. , scrie AFP.

Donald Trump anunta ca va impune drepturi de vama importante pentru importurile de otel si aluminiu / Renasc temerile legate de un razboi comercial global

Presedintele american Donald Trump a anuntat joi ca va impune taxe vamale mari pentru importurile de otel si aluminiu in Statele Unite, cu riscul de a provoca un razboi comercial cu principalii sai parteneri comerciali si in primul rand cu China, scrie AFP.

Ginerele lui Donald Trump nu mai are acces la rapoartele secrete de la Casa Alba

De joi, Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump, si alti consilieri ai presedintelui american nu vo.

Donald Trump, noi critici pentru ministrul Justitiei in problema interceptarilor: Este rusinos!

Presedintele american Donald Trump a caracterizat drept rusinoasa alegerea procedurii pentru a ancheta eventuale abuzuri in termeni de interceptari si a lansat, in acest context, un nou atac la adresa.

Donald Trump, deranjat de interceptari, il critica din nou pe ministrul Justitiei

Presedintele american Donald Trump a lansat miercuri un nou atac impotriva lui Jeff Sessions, ministrul numit de el pentru a conduce Justitia, caracterizand drept rusinoasa alegerea procedurii pentru a ancheta eventuale abuzuri in termeni de interceptari, scrie AFP.

Suspiciuni de frauda cu privire la o candidatura a lui Donald Trump la Premiul Nobel pentru Pace

Institutul norvegian Nobel a anuntat miercuri ca a depus o plangere dupa ce a primit o nominalizare - aparent frauduloasa - a presedintelui american Donald Trump la Premiul Nobel pentru Pace, relateaza AFP.

Ginerele presedintelui Donald Trump nu mai are acces la informatiile strict secrete de la Casa Alba

Certificatul de securitate al lui Jared Kushner, ginerele si consilierul lui Donald Trump, a fost retrogradat cu un nivel, astfel incat Kushner nu va mai putea citi rapoartele de securitate nationala primite de presedintele american, informeaza The Guardian, citat de news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )