Libnet.ro
UNICEF

05:00

Angela Merkel: Germania nu este dependenta de gazul rusesc si nu se asteapta la probleme de aprovizionare

B1 B1,
Angela Merkel: Germania nu este dependenta de gazul rusesc si nu se asteapta la probleme de aprovizionare

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, joi, ca Germania nu este dependenta de livrarile de gaz rusesc si nu se asteapta la probleme de aprovizionare, raspunzand astfel, criticilor poloneze, relateaza. continuă pe B1

Merkel ii raspunde lui Tusk: Germania nu este dependenta de gazul rusesc.

Germania nu este dependenta de livrarile de gaz rusesc si nu se asteapta la probleme de aprovizionare, a anuntat cancelarul german Angela Merkel intr-un interviu acordat presei germane, joi, raspunzand criticilor poloneze in acest sens, relateaza Mediafax. Ne aprovizionam cu 35 la suta gaz din Rusia, ceea ce nu ne face dependenti, a afirmat Merkel intr-un interviu acordat cotidianului Passauer Neue Presse PNP). Companiile germane au mizat pe gazul rusesc in cunostinta de cauza.

Donald Tusk: Dependenta Germaniei de gazul rusesc ameninta suveranitatea Europei

Premierul polonez Donald Tusk a afirmat, luni, ca dependenta Germaniei de gazul rusesc constituie o amenintare pentru suveranitatea Europei, relateaza AFP. Dependenta Germaniei de gazul rusesc poate limita cu.

Tusk: Dependenta Germaniei de gazul rusesc ameninta suveranitatea Europei.

Dependenta Germaniei de gazul rusesc constituie o amenintare pentru suveranitatea Europei, a declarat luni premierul polonez Donald Tusk, citat de AFP, relateaza Mediafax. Citeste si: SUA trimite 12 avioane de tip F-16 in Polonia, pana joi Dependenta Germaniei de gazul rusesc poate limita cu adevarat suveranitatea Europei. Sunt convins de acest lucru, a declarat Tusk in fata presei.

Premierul polonez: Dependenta Germaniei de gazul rusesc ameninta suveranitatea Europei

Dependenta Germaniei de gazul rusesc constituie o amenintare pentru suveranitatea Europei, a declarat luni premierul polonez Donald Tusk, citat de AFP.

Dependenta Germaniei fata de gazul rusesc ameninta suveranitatea Europei - Donald Tusk

Dependenta Germaniei fata de gazul rusesc constituie o amenintare pentru suveranitatea Europei, a afirmat luni premierul polonez Donald Tusk, citat de AFP.

Pentru 2.000 de euro poti avea telefonul de nespionat folosit de Angela Merkel

Intimitatea online si pe telefonul mobil a devenit esentiala in 2014. Secusmart GmbH este ultima companie care sa sara in acest tren si cere pe un BlackBerry securizat aproape 2. 000 de euro. Este acelasi model pe care l-a furnizat si cancelarului Germaniei Angela Merkel.

Angela Merkel: Referendumul din Crimeea nu este legitim

Intr-un nou efort diplomatic de a detensiona situatia din Ucraina, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, precum si David Cameron, prim-ministrul britanic, au avut, duminica, o discutie la telefon cu presedintele rus, Vladimir Putin, in care i-au transmis liderului de la Kremlin ca viitorul referendum din Crimeea nu este legitim, transmite AFP.

Angela Merkel: Rusia a furat Crimeea Ucrainei. Nu putem lasa lucrurile asa

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca situatia din Crimeea pare a fi o anexare a regiunii ucrainene de catre Rusia. Se poate vorbi deja de o anexare, a declarat Merkel cu ocazia unei reuniuni.

Angela Merkel: Rusia a furat Crimeea Ucrainei

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca situatia din Crimeea pare a fi o anexare a regiunii ucrainene de catre Rusia. Se poate vorbi deja de o anexare, a declarat Merkel cu ocazia unei reuniuni.

Angela Merkel: Rusia a furat Crimeea Ucrainei.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca Rusia a furat Crimeea Ucrainei, informeaza Mediafax. Se poate vorbi deja de o anexare. Rusia a furat Crimeea Ucrainei, a declarat Merkel cu ocazia unei reuniuni a CDU/CSU. Fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Crimeea nu va mai face parte din Ucraina. Citeste si: Parlamentul Crimeei a adoptat o declaratie de independenta fata de Ucraina Tot marti, Parlamentul Crimeei a adoptat o .

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2353 seconds )