Libnet.ro
UNICEF

05:00

Angela Merkel: Germania sustine procesul de integrare europeana a Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Angela Merkel: Germania sustine procesul de integrare europeana a Republicii Moldova

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a reiterat, miercuri, mesajul sau de sustinere asupra procesului de integrare europeana a Republicii Moldova, in cadrul unei intalniri comune cu premierul moldovean Iurie Leanca, precum si cu sefii de guvern din Georgia si Ucraina, informeaza Agerpres. continuă pe Adevărul

Angela Merkel: Germania sutine procesul de integrare europeana a Republicii Moldova si a Georgiei

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a reiterat, miercuri, mesajul sau de sustinere asupra procesului de integrare europeana a Republicii Moldova, in cadrul unei intalniri comune cu premierul moldovean Iurie Leanca, precum si cu sefii de guvern din Georgia si Ucraina, informeaza Agerpres.

Angela Merkel: Germania sustine integrarea europeana a Republicii Moldova

Germania sustine integrarea europeana a Republicii Moldova, a declarat, miercuri, cancelarul german Angela Merkel. Angela Merkel a spus ca in pofida crizei din Ucraina, Germania doreste sa aprofundeze relatiile.

Angela Merkel: Acordul de Asociere va consolida democratia, statul de drept si economia de piata

In cadrul intrevederii de ieri seara, la Berlin, cu prim-ministrul Iurie Leanca, premierul interimar al Ucrainei, Arseni Iateniuk, si seful guvernului din Georgia, Irakli Garibasvili, cancelarul Angela Merkel a declarat ca sustine integrarea europeana a Republicii Moldova.

Topul Forbes al celor mai puternice femei din lume. Angela Merkel, pentru a patra oara consecutiv pe primul loc

Cancelarul german Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume si este urmata de presedinta Bancii centrale americane Fed) Janet Yellen, potrivit clasamentului anual intocmit de Forbesc si publicat miercuri, relateaza AFP.

Forbes: Angela Merkel, cea mai puternica femeie din lume

Clasamentul anual intocmit de Forbes Cele mai puternice femei ale lumii 2014) o situeaza pe cancelarul german Angela Merkel pe prima pozitie, ramanand astfel, cea mai puternica femeie din lume. Pe locul doi se.

Top Forbes: Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume

Cancelarul german Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume si este urmata de presedinta Bancii centrale americane Fed) Janet Yellen, potrivit clasamentului anual intocmit de Forbesc si publicat miercuri, relateaza AFP, conform Mediafax.

Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume - Forbes

Cancelarul german Angela Merkel ramane cea mai puternica femeie din lume, in fata presedintei bancii centrale americana Fed) Janet Yellen, potrivit listei anuale a revistei Forbes, publicata miercuri si citata de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )