Libnet.ro
UNICEF

18:30

Angela Merkel, la un pas de crearea uneimari coalitii: CDU si SPD accepta negocieri decisive

Adevărul Adevărul,
Angela Merkel, la un pas de crearea uneimari coalitii: CDU si SPD accepta negocieri decisive

Partidul conservator condus de Angela Merkel si invinsul in alegerile pentru Cancelaria Germaniei, partidul de centru-dreapta Social Democrat, au cazut de acord joi sa lanseze negocierile premergatoare formarii unei mari coalitii de guvernare, dupa ce Verzii au respins orice incercare a Crestin Democratilor. continuă pe Adevărul

Angela Merkel, la un pas de crearea marei coalitii: CDU si SPD accepta negocieri decisive

Partidul conservator condus de Angela Merkel si invinsul in alegerile pentru Cancelaria Germaniei, partidul de centru-dreapta Social Democrat, au cazut de acord joi sa lanseze negocierile premergatoare formarii unei mari coalitii de guvernare, dupa ce Verzii au respins orice incercare a Crestin Democratilor.

Angela Merkel si social-democratii au ajuns la un acord pentru negocierea unei coalitii guvernamentale

Cancelarul german Angela Merkel si liderii Partidului Social-Democrat SPD) au ajuns joi la un acord privind inceperea negocierilor formale pentru crearea unei coalitii guvernamentale, scrie AFP.

Angela Merkel indeamna Israelul la retinere in privinta colonizarii in teritoriile palestiniene

Cancelarul german Angela Merkel a indemnat Israelul sa dea dovada de retinere in extinderea colonizarii in teritoriile palestiniene, dupa o intrevedere vineri, la Berlin, cu presedintele palestinian Mahmoud Abbas, relateaza AFP.

Angela Merkel indeamna Israelul la retinere in privinta colonizarii in teritoriile palestiniene

Cancelarul german, Angela Merkel, a indemnat Israelul sa dea dovada de retinere in extinderea colonizarii in teritoriile palestiniene, dupa o intrevedere cu presedintele palestinian, Mahmoud Abbas, care a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )