Libnet.ro
UNICEF

08:30

Angelina Jolie: Criza refugiatilor din cauza conflictelor armate, o explozie de suferinta

România Liberă România Liberă,
Angelina Jolie: Criza refugiatilor din cauza conflictelor armate, o explozie de suferinta

Actrita Angelina Jolie, a caracterizat, sambata, in Turcia, criza refugiatilor stramutati din cauza conflictelor armate ca fiind o explozie de suferinta. continuă pe România Liberă

Actrita Angelina Jolie denunta o explozie de suferinta

Actrita Angelina Jolie, a caracterizat, sambata, in Turcia, criza refugiatilor stramutati din cauza conflictelor armate ca fiind o explozie de suferinta.

Romi sau tigani? Diaspora se plange ca romanii au de suferit din cauza romilor si vor ca acestia sa se numeasca tigani

Problema confundarii termenilor romi cu romani a starnit numeroase reactii ale diasporei deoarece sustin ca au avut de suferit din cauza asocierii romilor cu romanii. Asociatia pentru integrarea.

Incendii de proportii pe coasta de vest a SUA. Flacarile se extind din cauza vantului si a secetei

Sute de persoane ai fost nevoite sa-si paraseasca locuintele din cauza incendiilor de vegetatie care afecteaza Coasta de Vest a Statele Unite, din Alaska pana in California si care au distrus deja zeci de.

Inaugurarea pasajului de la Piata Presei, amanata din cauza ENEL

Lucrarile la Pasajul de la Piata Presei s-a incheiat, dar inaugurarea acestuia intarzie din cauza unui post de transformare al companiei ENEL care incurca inchiderea unor trotuare din zona pasajului. Comisia de.

Tramvaie blocate la Piata Rahova, din cauza unui vagon defect: Trafic ingreunat spre Piata Unirii

Mai multe tramvaie au fost oprite in cursul diminetii de joi pentru aproximativ 30 de minute, la Piata Rahova, din cauza unui vagon defect ramas blocat pe linia 32. Avand in vedere situatia, s-au ingistat.

Coloana de tramavaie in zona Pietei Rahova, din cauza unui vagon defect

Tramvaiele au fost oprite timp de aproximativ 30 de minute, la Piata Rahova, din cauza unui vagon defect ramas blocat pe linie, ingistrandu-se intarzieri in circulatia spre Piata Unirii, informeaza.

UNHCR: Criza refugiatilor a atins un nivel RECORD

Numarul de persoane stramutate si de refugiati cauzat de numeroasele conflicte din lume a atins nivelul record de 60 de milioane in 2014, potrivit unui raport anual al inaltului Comisariat al ONU pentru Refugiati UNHCR).

Tsipras: Insistenta oarba privind reducerea pensiilor va agrava criza financiara din Grecia

Insistenta oarba privind reducerea pensiilor grecilor nu va face decat sa agraveze criza financiara si asa puternica prin care trece tara, a afirmat premierul grec Alexis Tsipras, intr-un comentariu.

Mega Image inchide cele patru magazine din Pitesti, din cauza rezultatelor slabe

Mega Image va inchide patru magazine din Pitesti din cauza rezultatelor slabe, care nu permit mentinerea activitatii comerciale, a anuntat retailerul, potrivit Ziarul Financiar. in ciuda eforturilor pe care.

Bancile din Grecia ar putea ramane inchise luni, din cauza retragerilor masive de lichiditati

Situatia din Grecia se precipita de la o zi la alta. Mai precis, bancile elene ar putea sa ramana inchise luni din cauza retragerilor masive de lichiditati. Avertismentul a fost facut astazi de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )