Libnet.ro
UNICEF

10:30

Angelique Kerber, prima semifinalista la US Open

Online Sport Online Sport,
Angelique Kerber, prima semifinalista la US Open

Numarul doi mondial Angelique Kerber s-a calificat, marti seara, in semifinalele US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului. continuă pe Online Sport

US Open: Angelique Kerber, prima semifinalista

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, cap de serie numarul 2, este prima semifinalista la US Open, dupa ce a trecut de italianca Roberta Vinci, a saptea favorita, scor 7-5, 6-0, informeaza News. ro.

US Open (f): Angelique Kerber s-a calificat in sferturile de finala/ Madison Keys, eliminata

Cap de serie numarul 2, Angelique Kerber si-a respectat statutul de favorita in meciul jucat impotriva sportivei Petra Kvitova, din Cehia, si a castigat in doua seturi, scor 6-3,7-5, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de la US Open. Madison Keys, cap de serie numarul 8, a parasit competitia, fiind invinsa de Caroline Wozniacki Danemarca - locul 74 WTA), scor 6-3, 6-4. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete ale zilei de pe tabloul feminin de simplu.

US Open (f): Angelique Kerber, Petra Kvitova si Madison Keys, in optimi - Belinda Bencic, eliminata

Cap de serie numarul 2, Angelique Kerber si-a respectat statutul de mare favorita in meciul jucat impotriva sportivei Catherine Bellis, nemtoaica cedand doar doua game-uri 6-1, 6-1) pentru o calificarea lejera in optimi. In aceeasi faza a competitiei de la US Open ultimul turneu de Grand Slam al anului) au ajuns si alte nume importante de pe tabloul feminin de simplu, cum ar fi Petra Kvitova 14), Madison Keys 8), Johanna Konta 13) si Roberta Vinci 7). Au parasit, printre altele, competitia Elina Svitolina 22), Belinda Bencic 24) si Dominika Cibulkova 12).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )