Libnet.ro
UNICEF

23:00

ANI a declarat incompatibili 22 de primari din judet, in frunte cu primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica

Adevărul Adevărul,
ANI a declarat incompatibili 22 de primari din judet, in frunte cu primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica

22 de primari din judetul Satu Mare, in frunte cu primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, au fost declarati incompatibili de Agentia Nationala de Integritate, dupa ce s-a constatat ca acestia incalca regimul juiridic al incompatibilitatilor, conflictelor de interese precum si posibila savarsire a infractiunii de fals in declaratii. continuă pe Adevărul

61 de primari, declarati incompatibili de ANI. 22 sunt din Gorj, 16 din Teleorman.

62 de alesi locali din judetele Teleorman, Satu Mare, Gorj si Galati sunt controlati de Agentia Nationala de Integritate ANI) pentru incalcarea regimului juridic al incompatibilitatilor, al conflictelor de interese precum si pentru posibila sarvarsire a infractiunii de fals in declaratii. Printre cei acuzati de ANI de incalcari ale legii se numara 16 alesi din Teleorman, judetul actualului vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, 22 din Gorj, judet in care .

ANI declara incompatibili 61 de alesi locali din Satu Mare, Teleorman si Gorj

50 de primari si 11 viceprimari din judetele Satu Mare, Teleorman si Gorj au fost gasiti incompatibili de catre Agentia Nationala de Integritate ANI), dupa ce ar fi indeplinit, simultan, mai multe calitati. De asemenea, pe lista ANI se afla si un consilier local din Galati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )