Libnet.ro
UNICEF

22:30

ANI: Deputatul PSD Victor Roman, incompatibil.

România Liberă România Liberă,
ANI: Deputatul PSD Victor Roman, incompatibil.

Deputatul PSD Victor Roman este acuzat de procurorii Agentiei Nationale de Integritate ANI) de incompatibilitate si fals in declaratii. Citeste si: Ziua cea mai neagra a luptei anticoruptie Procurorii de integritate sustin ca, in calitate de deputat, Victor Roman a fost si administrator al societatii Agroservice Adjud S. A, in perioada septembrie 2012 - mai 2013. Totodata, ANI il acuza pe deputat si de fals in declaratii, pentru ca nu a mentionat in declaratiile de interese ca era . continuă pe România Liberă

Inca un deputat PSD, Victor Roman, a fost declarat incompatibil

Deputatul PSD Victor Roman a fost declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate, deoarece a detinut, in perioada 20 septembrie 2012 - 21 mai 2013, atat functia de deputat, cat si functia de administrator - presedinte al Consiliului de Administratie la S.

Deputatul Victor Roman, acuzat de fals si declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate

Deputatul PSD Victor Roman a fost gasit joi in incompatibilitate de inspectorii Agentiei Nationale de Integritate ANI), intrucat a detinut in perioada septembrie 2012 - mai 2013 atat functia de deputat, cat si functia de administrator al unei societati comerciale. De asemenea, ANI a a sesizat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bacau cu privire la un posibil fals in declaratii facut de deputat.

ANI a sesizat Parchetul pentru un posibil fals in declaratii al deputatului Victor Roman

ANI a a sesizat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bacau cu privire la un posibil fals in declaratii facut de deputatul PSD Victor Roman. Potrivit comunicatului ANI, Victor Roman s-a aflat in stare de.

Deputatul de Vrancea Victor Roman, declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate

Deputatul de Vrancea Victor Roman a fost declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate. Potrivit comunicatului ANI, Victor Roman s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 20 septembrie 2012 .

Deputatul PSD Constanta Nicolae Vasilescu, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare pentru trafic de influenta

Deputatul PSDde Constanta Nicolae Vasilescu a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Vasilescu a fost ridicat de politisti in urma deciziei definitive a completului de.

Deputatul PSD Nicolae Vasilescu intentiona sa plece cu avionul in China

Deputatul PSDNicolae Vasilescu, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu executare, intentiona sa plece cu avionul inChina. Politistii Biroului Urmariri au primit marti, in jurul orei 20.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )