Libnet.ro
UNICEF

23:00

ANI a sesizat DNA pentru posibile fapte penale ale unui fost consilier din CRFPA Dolj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANI a sesizat DNA pentru posibile fapte penale ale unui fost consilier din CRFPA Dolj

Agentia Nationala de Integritate ANI) a sesizat Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a verifica daca Breazu Adriana Emilia, fost consilier in cadrul Centrului Regional pentru Formarea Profesionala a Adultilor Dolj, s-a aflat in conflict de interese si a savarsit, de asemenea, abuz in serviciu. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a sesizat DNA in cazul defrisarilor de paduri

ACTUALIZARE 11:19 Guvernul a sesizat Directia Nationala Anticoruptie DNA) in cazul defrisarilor de paduri, aceasta fiind facuta in urma unor verificari efectuate de Corpul de Control al primului-ministru, din perioada 16 martie 2009-31 decembrie 2012. Potrivit raportului transmis DNA, corpul de control al primului-ministru a efectuat actiuni de verificare in urma carora a gasit indicii privind savarsirea unui numar de 52 posibile fapte de natura penala. Actiunile au fost facute la directiile silvice din judetele Bistrita-Nasaud, Maramures, Mehedinti, Neamt si Suceava in legatura cu valorificarea produselor fondului forestier proprietate publica a statului aflat in administrarea acestor entitati precum si la Regia Nationala a Padurilor Romsilva, in legatura cu adoptarea de catre acesta, in anul 2009, fara temei legal, a unui regulament. * Problema defrisarilor ilegale va fi pusa pe ordinea de zi a CSAT * Cateva mii de persoane au protestat sambata in toata tara * Ponta: Codul Silvic, repins de Iohannis, intra marti in dezbaterea comisiei.

Corpul de Control al Premierului a sesizat DNA cu privire la furtul de lemn din padurile Maramuresului. 23 de nereguli la Directia Silvica

Corpul de control al Premierului a sesizat Directia Nationala Anticoruptie cu privire la o serie de nereguli constatate in urma unor controale care s-au efectuat inclusiv in Maramures. Controalele efectuate au scos la iveala un numar de 52 de posibile fapte de natura penala.

Sefa CNA, urmarita pentru noi fapte de coruptie; DNA i-a pus sechestru pe o parte din avere

Procurorii DNA au extins urmarirea penala in cazul sefei CNA, Laura Georgescu, pentru noi fapte de abuz in serviciu si instigare la fals, si au pus sechestru pe bunuri si conturi ale acesteia, pana la aproape.

Tacere complice a Guvernului si DNA asupra jefuirii padurilor

Guvernul a ales sa publice abia ieri concluziile raportului din 14 ianuarie 2015 ale Corpului sau de Control in legatura cu valorificarea produselor fondului forestier din proprietatea Romsilva. Tot pe 14 ianuarie, Executivul a sesizat Directia Nationala Anticoruptie DNA) cu privire la 52 de posibile fapte penale privind taierea padurilor din judetele Bistrita-Nasaud, Maramures, Mehedinti, Neamt si Suceava.

Dolj: ANI sesizeaza DNA in cazul unei foste consiliere de la Centrul de Formare a Adultilor, pentru abuz in serviciu

Fostul consilier in cadrul Centrului Regional pentru Formarea Profesionala a Adultilor Dolj, Adriana Emilia Breazu, a fost gasita in conflict de interese penal de catre Agentia Nationala de Integritate, intrucat este suspectata de abuz in serviciu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )