Libnet.ro
UNICEF

05:00

ANI solicita revocarea din functie a deputatului Constantin Adascalitei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANI solicita revocarea din functie a deputatului Constantin Adascalitei

Agentia Nationala de Integritate ANI) a comunicat Camerei Deputatilor raportul de evaluare a starii de incompatibilitate in cazul deputatului Constantin Adascalitei, fost consilier judetean in CJ Iasi, ramas definitiv si irevocabil prin decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie. continuă pe Ziarul Bursa

ANI solicita revocarea din functie a deputatului Constantin Adascalitei

Agentia Nationala de Integritate ANI) a comunicat Camerei Deputatilor raportul de evaluare a starii de incompatibilitate in cazul deputatului Constantin Adascalitei, fost consilier judetean in CJ Iasi, ramas definitiv si irevocabil prin decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie.

ANI cere revocarea din functie a deputatului PSD ConstantinAdascalitei, pentru incompatibilitate

Agentia Nationala de Integritate ANI) a cerut Camerei Deputatilor revocarea din functie a deputatului Constantin Adascalitei, dupa ce Curtea Suprema a decis definitiv ca acesta a fost in incompatibilitate in perioada in care a fost consilier local in Consiliul Local Iasi.

Cazul Constantin Adascalitei, analizat in Comisia Juridica

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a trimis, miercuri, la Comisia Juridica o sesizare remisa de ANI privind incompatibilitatea in care s-ar fi aflat deputatul Constantin Adascalitei PSD), informeaza Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat din functie doi procurori

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind eliberarea din functie a doi magistrati. Potrivit Administratiei Prezidentiale, seful statului a semnat decretele privind eliberarea din functia de.

Senatul a votat eliberarea din functie a lui Horia Georgescu de la sefia ANI

Senatul a votat, luni, eliberarea din functia de presedinte al Agentiei Nationale de Integritate a lui Horia Georgescu in urma demisiei, dupa ce acesta a fost trimis in judecata in dosarul despagubirilor aprobate de ANRP.

Producator general al TVR Cristian Zgabercea s-a autosuspendat din functie

Producator general al TVR Cristian Zgabercea a cerut luni directorului general al TVR Stelian Tanase retragerea sa din TVR invocand motive personale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )