Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANM: Capitala si 14 judete, sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol incepand de miercuri dimineata. Cod galben in alte zece judete

B1 B1,
ANM: Capitala si 14 judete, sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol incepand de miercuri dimineata. Cod galben in alte zece judete

Miercuri revin ninsorile si viscolul in sudul si estul tarii. Administratia Nationala de Meteorologie a emis noi avertizari care vor intra in vigoare miercuri, 29 ianuarie, incepand cu ora 06:00 si pana la. continuă pe B1

Codul portocaliu a fost restrans la 13 judete si Capitala: Alte 14 judete sub avertizare cod galben (FOTO)

Avertizarea de cod portocaliu de viscol, valabila pana duminica seara, a fost restransa la Capitala si 13 judete din sud-estul tarii, in timp ce alte 14 judete din sud, centru si est sunt sub cod galben de.

UPDATE Noua avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol miercuri, pentru sud-estul tarii. ANM restrange codul portocaliu de miercuri noapte pana joi la ora 10.00

Meteorologii au emis o noua avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol pentru 14 judete si Capitala din sud-estul tarii, valabila miercuri 29 ianuarie, intre orele 06. Alte 11 judete se afla sub avertizare cod galben. Ulterior, ANM a emis o avertizare si pentru intervalul 29 ianuarie ora 23. 00 - 30 ianuarie 10. 00, restrans la 8 judete din sud-est. Meteorologii avertizeaza ca joi si vineri vremea va deveni geroasa pe arii extinse in regiunile estice, sudice si centrale, cu precadere dimineata si noaptea.

Cod portocaliu de ninsoare pentru Bucuresti si 18 judete

Meteorologii au emis, ieri, cod portocaliu de ninsoare pentru Capitala si zece judete, iar, in aceasta dimineata, l-au extins pentru 18 judete, neexcluzand posibilitatea de a declara chiar cod rosu, in cursul acestei zile, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Prahova, dublu avertizata. Cod portocaliu si cod galben de ninsori si viscol

De miercuri dimineata, Prahova intra sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol, iar de miercuri seara si pana joi dimineata sub o a doua avertizare, cod galben.

Nou cod portocaliu de viscol pentru Capitala si 14 judete din sud-est, cod galben in alte ...

Administratia Nationale de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod portocaliu de viscol in Capitala si alte 14 judete din sud-est si o avertizare de cod galben pentru alte 11 judete din centrul tarii. Avertizarile sunt valabile miercuri, intre orele 06. 00 si 23. In intervalul mentionat, in Oltenia, nord-vestul Munteniei, sud-estul Transilvaniei si centrul Moldovei va ninge si se va depune strat nou de zapada, local consistent. Vantul va avea intensificari, cu viteze ce vor depasi la .

Capitala si noua judete, sub cod galben de viscol: Alte opt judete raman sub cod portocaliu (FOTO)

Meteorologii au restrans, duminica seara, avertizarea cod portocaliu de viscol pentru opt judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, sub incidenta codului portocaliu se vor afla in co.

Noi avertizari meteo: 13 judete si Capitala, sub cod portocaliu de viscol

Meteorologii au emis sambata, la ora 19. 00, o noua avertizare cod portocaliu de viscol, valabila pana duminica seara la ora 22. 00, restransa fata de precedenta la 13 judete din sud-estul tarii si Capitala.

Noua avertizare cod galben de ninsori si viscol pentru sud-estul tarii

Meteorologii au emis o noua avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol pentru 14 judete si Capitala din sud-estul tarii, valabila miercuri 29 ianuarie, intre orele 06. Alte 11 judete se afla sub avertizare cod galben.

METEO Cod portocaliu de viscol in 8 judete si Cod galben in Capitala si in 9 judete

Opt judete din tara se afla, luni dimineata, sub Cod portocaliu de viscol si ninsori, iar alte noua judete, inclusiv Capitala, se afla sub Cod galben. Specialistii au emis duminica, pentru prima oara, avertizare nowcasting de Cod rosu de vreme rea.

UPDATE. OPT judete sub cod portocaliu. CODUL ROSU din trei judete: Buzau, Vrancea si ...

UPDATE: Vicepremierul Liviu Dragnea: luni dimineata ii voi propune premierului Victor Ponta decretarea starii de alerta in judetele Buzau, Braila si Vrancea, care au fost timp de sase ore sub cod rosu de viscol. UPDATE: Mariana Georgescu, ANM: Temperaturile sunt foarte scazute in zonele sub avertizare La noapte vor cobori la -10 grade, insa, din cauza vantului se vor simti - 20, -25 de grade. De miercuri se intoarce viscolul. Mircea Dusa, despre situatia de la Robeasca: Se actioneaza din .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )