Libnet.ro
UNICEF

12:30

ANM: Cod galben de vijelii in sapte judete

România Liberă România Liberă,
ANM: Cod galben de vijelii in sapte judete

Meteorologii au emis, vineri dupa-amiaza, avertizari de cod galben de ploi, in sape judete,conform ANM. continuă pe România Liberă

ANM: Cod galben de vijelii in Prahova, Giurgiu, Dambovita, Neamt, Bacau, Vrancea si Constanta

Meteorologii au emis, vineri dupa-amiaza, cinci avertizari cod galben de ploi si vijelii, inclusiv intensificari ale vantului. Astfel, ploile se vor semnala in vestul judetului Prahova in intervalul 14:45 si.

ANM: Cod portocaliu de vijelii in Dambovita si Prahova

Meteorologii au emis, vineri dupa-amiaza, o avertizare cod portocaliu de vijelii ce vizeaza judetele Dambovita si Prahova, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, in centrul si sudul.

Cod galben de inundatii in cinci judete

Hidrologii au emis, marti, o noua atentionare cod galben de inundatii, valabila in judetele Galati, Harghita, Covasna, Bacau si Vrancea.

ANM: Avertizare cod galben de vijelii pentru opt judete

Meteorologii au emis, marti, mai multe avertizari cod galben de vijelii ce vizeaza opt judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, in intervalul 15:00-16:30, se vor semnala.

Cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi si grindina pentru doua judete din tara.

UPDATE Cod galben de ploi si vijelii pentru judetele Prahova si Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod galben de ploi si grindina pentru judetele Prahova si Dambovita. Specialistii au anuntat averse ce pot depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina, dar si intensificari ale vantului.

UPDATE Cod galben de furtuna emis pentru Bucuresti si pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri mai multe avertizari de Cod galben de furtuna, fiind anuntate averse ce pot atinge 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului. De asemenea, judetele Dambovita si Prahova au fost azi sub Cod portocaliu de furtuna.

COD GALBEN si PORTOCALIU de ploi abundente, vijelii si inundatii in sud-estul tarii

20 - Hidrologii au emis atentionari de cod galben de inundatii pe unele rauri din judetele Dambovita, Buzau, Vrancea si Bacau, valabila pana la ora 23. Ca urmare a.

UPDATE Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara. Judetul Bacau se afla sub Cod portocaliu

Mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuna fiind anuntate cantitati de apa care pot atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului. Zona de munte a judetului Bacau se afla, pana la ora 18. 00, sub Cod portocaliu de furtuna.

METEO Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuna fiind anuntate cantitati de apa care pot atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )