Libnet.ro
UNICEF

11:00

ANM: Cod galben de vijelii in zona Dobrogei

B1 B1,
ANM: Cod galben de vijelii in zona Dobrogei

Meteorologii au emis, luni, o atentionare cod galben de vijelii, valabila in zona Dobrogei. in intervalul orar 14:00-17:00, local in Dobrogea se vor semnala intensificari ale vantului ce pot atinge si depasi. continuă pe B1

ANM: Cod galben de ceata pentru zona periferica a Capitalei, 15 judete si autostrazile A1 si A2

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis, astazi, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru 15 judete din Muntenia si Moldova, zona periferica a municipiului Bucuresti si autostrazile A1 si A2, informeaza site-ul ANM.

AVERTIZARE Cod galben de ceata in mai multe judete din tara vineri dimineata

Mai multe judete din Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova se afla vineri dimineata sub cod galben de ceata, avertizeaza meteorologii. Vizibilitatea este redusa pe A2, E85 si mai multe drumuri nationale din tara.

Avertizare cod galben de ceata pentru Constanta si autostrada A2

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata ce vizeaza judetul Constanta si autostrada A2, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Codul este valabil pana la orele.

AVERTIZARE METEO Cod galben de ceata in trei judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ceata de scurta durata, ea fiind valabila pentru judetele Vrancea, Galati si Botosani.

Cod galben de ceata in zece judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata trei avertizari Cod galben de ceata valabile pana la ora 11. 00 in judetele zece judete din tara.

Cod galben de ceata in judetul Constanta si pe A2.

Judetul Constanta si autostrada A2 Bucuresti - Constanta) se afla vineri, pana la ora 20. 00, sub cod galben de ceata, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. In zonele vizate de atentionare, ceata reduce vizibilitatea, local, sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri, precizeaza ANM.

UPDATE Cod galben de ceata pentru trei judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a extins sambata avertizarea Cod galben de ceata valabila pana la ora 14. 00 doar pentru trei judete din tara.

Cod galben de ceata la Vaslui

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o avertizare de cod galben de ceata valabila pentru mai multe judete din tara, printre care si Vaslui.

Cod galben de ceata in 15 judete din sudul si estul tarii.

Cincisprezece judete din sudul si estul tarii sunt, vineri dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale din aceste zone si pe autostrazile A1 si A2 vizibilitatea fiind redusa intre 200 si 50 de metri. Avertizarea nowcasting cod galben emisa de Administratia Nationala de Meteorologie este valabila pana la ora 11. 00 in judetele Bacau, Vrancea, Vaslui, Neamt, Galati, Ialomita, Calarasi, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita si Ilfov, inclusiv zona periferica a municipiului .

UPDATE. Cod galben de ceata in 10 judete si vizibilitate scazuta pe A2 si A3.

UPDATE: Peste 10 judete se afla sub avertizare de cod galben de ceata, pana la ora 23. 00, fenomenul determinand scaderea vizibilitatii pe A2 si A3, conform Mediafax. Cod galben de ceata este local in Dobrogea, in judetele Ialomita, Calarasi, Braila, Buzau, Teleorman si Giurgiu, inclusiv pe A2, in judetul Dolj, precum si pe spatii extinse in judetele Bacau, Vrancea, Vaslui si local in judetul Galati. Ceata determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, .

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )