Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ansamblu rezidential din Parcul Tineretului din Capitala, construit fara autorizatie: Santierul a fost creat prin taierea ilegala a zeci de arbori din parc

B1 B1,
Ansamblu rezidential din Parcul Tineretului din Capitala, construit fara autorizatie: Santierul a fost creat prin taierea ilegala a zeci de arbori din parc

Ansamblul rezidential Tineretului Park View care a inceput sa fie construit in 2014 in Parcul Tineretului din Capitala este ridicat prin incalcarea autorizatiei de construire, potrivit unei. continuă pe B1

Investigatie Rise Project: Cine sunt dezvoltatorii cartierului de blocuri din Parcul Tineretului

Tineretului Park View este construit in baza unui contract de asociere incheiat intre Marioara Micsunescu, proprietara terenului din parc in suprafata de 15. 000 de mp), si firma Constructii Locuinte Noi Chi SRL, societate infiintata si administrata de Ion Chirita, cea care construieste si vinde cartierul propriu-zis, potrivit riseproject. ro. Marioara Micsunescu, 56 de ani, este patroana grupului de firme Vlad Exim si proprietara a numeroase active imobiliare amplasate in sectorul 4. Vlad Exim este principalul distribuitor al berii Bergenbier pe piata Capitalei, detine complexul sportiv Sud Arena, depozite si cladiri de birouri.

Cum se construieste cartierul din Parcul Tineretului, pe un teren defrisat ilegal

Cartierul rezidential Tineretului Park View incepe sa prinda contur, asta dupa s-a inceput construirea primului bloc din cele sase care urmeaza sa formeze ansamblul. Apartamentele au fost deja scoase la vanzare, chiar si locuinte care nu au fost prevazute in proiectul initial.

Oprescu cere sprijinul bucurestenilor pentru recuperarea terenului din Parcul Herastrau

Oprescu apeleaza la sprijinul bucurestenilor pentru a recupera cele 7 hectare de teren din Parcul Herastrau. Primarul Capitalei le cere bucurestenilor, pe un site de socializare, sa dea un vot pentru ca.

Oprescu, apel la bucuresteni recuperarea celor sapte hectare din Parcul Herastrau

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a postat, marti, un mesaj pe Facebook, prin care le cere bucurestenilor sa dea un vot pentru ca suprafata de sapte hectare din Parcul Herastrau, trecuta din proprietatea statului in cea a Biroului de Turism si Tranzactii, sa revina municipalitatii.

FOTO. Istoria serelor exotice din Parcul Drumul Taberei: Au vrut ceva ca de pe Marte

Primul proiect de reamenajare a parcului din cartierul Drumul Taberei a fost unul simplu, de inlocuire a bancilor, gazonului si cosurilor de gunoi. Pentru ca nu a primit finantare UE, fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteras, a propus un proiect grandios si exagerat de scump: Si, culmea, l-au acceptat! .

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )