Libnet.ro
UNICEF

18:30

ANSVSA, in alerta din cauza unui nou focar de pesta porcina la 10 km de granita cu Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANSVSA, in alerta din cauza unui nou focar de pesta porcina la 10 km de granita cu Romania

Autoritatea Nationala si Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a dispus interzicerea circulatiei porcinelor din gospodariile populatiei din judetul Botosani, ca urmare a notificarii Organizatiei Mondiale pentru Sanatatea Animalelor OIE) de catre Ucraina despre aparitia unui alt focar de pesta porcina africana, intr-o zona foarte apropiata de nordul tarii noastre. continuă pe Ziarul Bursa

ALERTA la Botosani din cauza unui focar de pesta porcina in Ucraina, langa granita cu Romania

Depistarea unui focar de pesta porcina africana in Ucraina, la circa zece kilometri de granita de Nord a judetului Botosani, a pus pe jar autoritatile romane. Potrivit directorului Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA), Minodora Vasiliu, alerta a fost declansata miercuri seara dupa ce la o ferma cu 700 de porci din Ucraina a fost inregistrata o mortalitate de 50 de animale.

DN2 blocat din cauza unui tir incarcat cu butelii care a luat foc

Traficul rutier este intrerupt in localitatea Mihailesti, judetul Buzau. Un TIR cu butelii a luat foc si a ramas blocat pe strada.

FOTO Pericol de explozie pe o strada din Targu Jiu din cauza unui berbecut preparat la protap

Muncitorii care lucreaza la introducerea retelei de canalizare pe strada Luncilor, din municipiul Targu Jiu, au spart o conducta de teava. Din cauza ca, in apropiere, o familie de romi pregatea un berbecut la protap, de inaltarea Domnului, a existat un mare pericol de explozie.

Un avion al companiei EgyptAir a aterizat de urgenta in Uzbekistan din cauza unei amenintari bomba: in cele din urma, alerta s-a dovedit a fi falsa

Noi incidente pentru compania EgyptAir. Un avion care efectua o cursa intre Cairo si Beijing a atertizat de urgenta miercuri in Uzbekistan din cauza unei amenintari cu bomba, informeaza agentia Tass,.

UPDATE RADET: Cartierele bucurestene Colentina si Pantelimon au ramas fara apa calda din cauza reviziei la CET Sud si fiindca Regia nu mai are bani de reparatii la retea

Locuitorii zonelor Colentina si Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei au ramas de miercuri fara apa calda din cauza din cauza reviziei la CET Sud si fiindca RADET nu mai are banii necesari pentru efectuarea reparatiilor si reviziilor la reteaua de transport si distributie, anunta RADET. UPDATE 1: Reprezentantii ELCEN spun ca asigura furnizarea agentului termic in conditii normale si nu este vina lor pentru ca bucurestenii au ramas fara apa calda.

Un avion Egyptair care efectua un zbor pe ruta Cairo-Beijing a aterizat de urgenta, din cauza unei amenintari false cu bomba

Un avion al companiei EgyptAir care efectua un zbor pe ruta Cairo-Beijing a aterizat de urgenta, miercuri, intr-un oras din Uzbekistan, din cauza unei amenintari cu bomba. Ulterior, s-a dovedit ca a fost vorba de o alarma falsa.

Doi candidati liberali risca sa isi piarda mandatele de primar din cauza problemelor cu legea

Doi membri ai Partidului National Liberal PNL) care au fost alesi primari la alegerile de duminica, risca sa isi piarda mandatele din cauza faptului ca au probleme cu legea, a declarat, astazi, presedintele BEJ Gorj, Ion Stanulescu, potrivit unor surse din presa.

Ministerul Educatiei lucreaza la elaborarea unui nou curriculum pentru elevii cu dizabilitati

Mai multi reprezentanti din sistemul de invatamant preuniversitar si superior, precum si reprezentanti ai unor ONG-uri au participat, marti, la un workshop pentru stabilirea principiilor de elaborare a unui plan cadru pentru elevii cu dizabilitati. Evenimentul a fost organizat de Mnisterul Educatiei.

Baiatul care se transforma intr-o statuie de piatra din cauza bolii de piele de care sufera a fost ajutat de o vedeta (VIDEO)

Un baiat, in varsta de 11 ani, din Nepal se afla intr-o continua lupta cu o boala foarte grava, care il transforma treptat intr-o statuie. Mai mult, baiatul are dureri foarte mari,.

O fetita de 2 ani a murit din cauza arsurilor pe jumatate de corp dupa ce parintii au incercat sa ascunda incidentul

O fetita in varsta de 2 ani, din Soroca a murit dupa ce un vas cu apa clocotita a cazut peste ea, potrivit libertatea. ro. Mama, in varsta de 22 de ani, nu a alertatmedicii,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )