Libnet.ro
UNICEF

05:30

ANSVSA : Nu exista legatura intre branza Bradet si imbolnavirea copiilor cu SHU. E.Coli nu a mai fost gasita in alte probe.

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANSVSA : Nu exista legatura intre branza Bradet si imbolnavirea copiilor cu SHU. E.Coli nu a mai fost gasita in alte probe.

Bacteria Escherichia Coli nu a mai fost depistata in probele prelevate din apa, produse lactate si lapte, iar din verificarile ANSVSA rezulta ca nu exista o legatura directa de cauzalitate intre branza de vaci din lotul produs la fabrica Lactate Bradet. continuă pe Wall-Street Ro

ANSVSA: Nu exista legaturi intre branza de vaci incriminata si imbolnavirile copiilor din Arges

ANSVSA a anuntat, vineri, intr-un comunicat, ca nu exista niciun fel de legatura intre branza de vaci provenita de la fabrica incriminata de Ministrul Agriculturii si imbolnavirile copiilor diagnosticati cu.

ANSVSA, final de ancheta: Nu exista o legatura directa intre branza din lotul analizat pe 22 februarie si imbolnavirile copiilor din Arges

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara ANSVSA) a luat decizia de a extinde ancheta in cazul bebelusilor infectati cu bacteria E. coli dupa ce au ajuns la concluzia ca nu poate fi stabilita o legatura directa intre branza din lotul analizat pe 22 februarie si imbolnavirile micutilor.

ANSVSA: Nu exista o legatura directa intre lotul de branza si cazurile de imbolnavire a copiilor

Raportul investigatiei initiate de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara ANSVSA) arata ca intre branza din lotul 22 februarie si cazurile de imbolnavire a bebelusilor nu exista o legatura directa.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )