Libnet.ro
UNICEF

00:08

ANT: Situatia transplantului, cea mai grea din ultimii ani. Numarul donatorilor a scazut la aproape un sfert in 2017

Adevărul Adevărul,
ANT: Situatia transplantului, cea mai grea din ultimii ani. Numarul donatorilor a scazut la aproape un sfert in 2017

Agentia Nationala de Transplant ANT) trage un semnal de alarma asupra situatiei transplantului in Romania, care trece prin cea mai grea perioada incepand din vara lui 2016. in acest an, numarul donatorilor a scazut la aproape un sfert, iar trei centre au anuntat retragerea din programul national. continuă pe Adevărul

Perspective optimiste pentru Bucuresti: Capitala ajunge la cea mai mica rata de neocupare a cladirilor de birouri din ultimii 9 ani si se pregateste sa depaseasca pragul de 3 mil. mp spatii de office

Rata de neocupare in cladirile de birouri din Bucuresti a atins cel mai mic nivel din ultimii 9 ani, respectiv 9,5%, arata datele celui mai nou raport de piata al companiei de consultanta imobiliara CBRE privind piata spatiilor de birouri pe primul.

Razbunarea unei jigodii: cine e Mihai Rotaru si de ce i-a dat lui Gigi Becali cea mai crunta lovitura din ultimii ani

Acum o luna, Gigi Becali l-a calcat in picioare pe omologul sau de la CS U Craiova. Nota de plata a venit, duminica, atunci cand oltenii au folosit o echipa de rezerve cu Viitorul.

Cea mai asteptata carte a anului 2017 semnata de Igor Bergler va fi lansata de Editura Litera! (P)

Testamentul lui Abraham, prequel al cartii care a doborat toate recordurile, Biblia pierduta, va fi lansata in luna octombrie a acestui an! Dupa lungi negocieri, Testamentul lui Abraham, al doilea roman al lui Igor Bergler, autorul celei mai vandute carti romanesti din ultimii 20 de ani, Biblia pierduta, cu peste 100 000 de exemplare vandute, va fi publicat de Editura Litera.

Romania se califica in cea mai mare competitie de programare pentru fete la nivel global

Trei echipe de fete vor reprezenta Romania in semifinalele Technovation Challenge,cea mai mare competitie de programare pentrufete din lume. Vineri, 12 mai, a avut loc pitch-ul Regional Technovation Challenge la care au participat 60 de eleve pasionate de tehnologie si programare, cu varste cuprinse intre 10 si 18 ani. Fiecare echipaavut ca scop realizarea unei [].

Gipsy brewer, berarii care bat la usile fabricilor de bere, cu retetele lor in buzunare. Bereta TM: Cea mai buna bere artizanala din Romania

Bereta TM a fost declarata de site-ul www. ratebeer. com cea mai buna bere artizanala din Romania. Reteta berii pleaca de la Timisoara.

Eurostat: Romania a inregistrat in martie cea mai mare crestere a productiei industriale din UE

Romania a inregistrat in martie cea mai mare crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana, de 2,6% fata de februarie, fiind pe locul al doilea in privinta avansului anual, de 10,2%, potrivit datelor publicate vineri de biroul european de statistica, Eurostat.

Cea mai scazuta temperatura a primaverii: La Miercurea Ciuc s-au inregistrat minus 5 grade

Cea mai scazuta temperatura a acestei primaveri in judetul Harghita s-a inregistrat joi dimineata, la Miercurea Ciuc, unde termometrele au aratat minus 5 grade Celsius. Potrivit meteorologilor.

Bogdan Alexandru: Prezidiul Academiei a luat decizia concesionarii terenurilor catre Grivco, era cea mai buna oferta

Fostul presedinte al Fundatiei Patrimoniu a Academiei Romane, Bogdan Alexandru, le-a spus miercuri, judecatorilor Tribunalului Bucuresti, ca prezidiul Academiei Romane a aprobat concesionarea terenurilor catre firma Grivco, pentru ca era cea mai buna oferta.

Cum arata cea mai ADANCA groapa artificiala din lume (FOTO)

In cadrul proiectului Usa catre Iad rusii au dorit sa sape cea mai adanca groapa artificiala din lume, cu o adancime de 15 kilometri, scrie Realitatea. Locul ales a fost Peninsula.

Cum sa alegi cea mai buna veioza pentru casa ta

Veioza sau lampadarul este cea mai buna solutie pentru cei care nu suporta lumina puternica a becurilor normale si vor sa aiba acasa o atmosfera calda si relaxanta. Dar cum se alege veioza perfecta? .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )