Libnet.ro
UNICEF

00:08

Antibiotice Iasi acorda dividende de 15,4 milioane lei, aproape jumatate din profitul de anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Antibiotice Iasi acorda dividende de 15,4 milioane lei, aproape jumatate din profitul de anul trecut

Antibiotice Iasi simbol ATB) acorda actionarilor dividende in valoare cumulata de 15,4 milioane lei, aproape jumatate din profitul inregistrat anul trecut, potrivit unui comunicat remis BVB. continuă pe Ziarul Bursa

Antibiotice SA Iasi va acorda dividende de 15,45 milioane lei

Antibiotice Iasi ATB) a aprobat astazi acordarea de dividende in valoare cumulata de 15,45 milioane lei, aproape jumatate din profitul inregistrat anul trecut, din care dividendele cuvenite actionarului majoritar Ministerul Sanatatii) se ridica la valoarea de 8. 990 lei, iar cele cuvenite celorlaltor actionari persoane fizice si juridice sunt in suma de 7. 104 lei.

Actionarii Aerostar acorda dividende de 0,089 lei/actiune

Actionarii Aerostar Bacau simbol ARS) au hotarat ca 70% din profitul de 14. 993 lei aferent anului 2013 sa fie distribuit ca dividende 0,089 lei per actiune), se arata intr-un raport oferit Bursei de Valori Bucuresti BVB).

INUNDATII. Guvernul aloca 15 milioane lei pentru diguri si materiale pentru case

Guvernul va aloca 15 milioane lei pentru construirea unui dig si alte lucrari hidrotehnice de sistematizare a raurilor Vedea si Teleormanul, proiectul urmand sa fie finalizat pana la sfarsitul lunii august, au anuntat premierul Ponta si vicepremierul Dragnea, aflati in statul Beiu din Teleorman, potrivit Mediafax.

CEC Bank a acordat credite cu garantii de la stat pentru IMM-uri de 2 milioane lei

CEC Bank a acordat in ultimele doua luni credite de circa doua milioane de lei in cadrul Programului de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si are in analiza imprumuturi de alte patru milioane lei, plafonul total fiind de peste 520 milioane lei in urmatorii doi ani.

Lichiditate de aproximativ 8 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 8 milioane lei 1,77 milioane euro).

Aerostar vrea sa contracteze in acest an credite de pana la 39,6 milioane lei

Producatorul de piese de schimb pentru avioane Aerostar Bacau simbol ARS) vrea sa contracteze in acest an o facilitate de credit pe termen scurt de pana la 18 milioane lei si un imprumut de maxim 21,6 milioane lei pe o durata de cel mult cinci ani, potrivit unei comunicari remise BVB.

Lichiditate de peste 22,7 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 22,7 milioane lei 5 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 14 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 14 milioane lei 3,26 milioane euro).

Lichiditate de aproximativ 6 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 6 milioane lei 1,41 milioane euro).

Trezoreria a imprumutat 75 milioane lei de la banci printr-o operatiune cu titluri de stat

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras astazi 75 milioane lei, prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in iunie 2021, in cadrul unei licitatii suplimentare la care investitorii au indicat doar suma pe care sunt dispusi sa o plaseze in titluri de stat, nu si randamentul tintit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )