Libnet.ro
UNICEF

06:00

Antonescu catre Nicolaescu: scutirea de impozit pe profit si reducerea CAS sa devina rapid realitate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Antonescu catre Nicolaescu: scutirea de impozit pe profit si reducerea CAS sa devina rapid realitate

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca asteapta de la Eugen Nicolaescu, propus pentru functia de ministru de Finante, ca obiectivele pe termen scurt ale PNL, intre care a enumerat scutirea de impozit pe profitul reinvestit si. continuă pe Wall-Street Ro

Temele lui Antonescu pentru Nicolaescu, propus la Finante: scutirea de impozit pe profitul reinvestit si reducerea CAS

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat ca asteapta de la Eugen Nicolaescu, propus pentru functia de ministru de Finante, ca obiectivele pe termen scurt ale PNL, intre care a enumerat scutirea de impozit pe profitul reinvestit si reducerea CAS, sa devina rapid realitate.

Chitoiu: Reducerea CAS se va concretiza, va fi discutata cu FMI in aprilie in baza unui studiu cu BM

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a declarat ca reducerea CAS va fi rediscutata cu reprezentantii FMI la sfarsitul lunii aprilie, in baza unui studiu realizat impreuna cu Banca Mondiala, precizand ca aceasta masura se va concretiza.

Chitoiu: Reducerea CAS se va concretiza, va fi discutata cu FMI in aprilie in baza unui studiu cu BM

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a declarat, marti, ca reducerea CAS va fi rediscutata cu reprezentantii FMI la sfarsitul lunii aprilie, in baza unui studiu realizat impreuna cu Banca Mondiala,.

Chitoiu: Reducerea CAS va fi discutata cu FMI la sfarsitul lunii aprilie

Ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, a declarat, astazi, ca reducerea CAS va fi discutata cu reprezentantii FMI la sfarsitul lunii aprilie, precizand ca aceasta masura se va concretiza.

Reducerea CAS-ului este uitata in elanul masurilor electorale?

Premierul a anuntat un set de masuri care au fost prezentate FMI in ultimul moment. O situatie similara cu discutarea reducerii CAS cu 5 puncte procentuale in toamna, astfel incat delegatia FMI sa nu poata reactiona.

Reprezentantii FMI vor relua discutiile privind reducerea CAS in aceasta vara

Reducerea contributiilor sociale cu 5% pentru angajator va fi analizata de autoritatile de la Bucuresti si reprezentantii Fondului Monetar International. Discutiile pe aceasta tema vor fi reluate in cursul.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )