Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu, despre privatizarea CFR Marfa: E un joc de-a soarecele si pisica.

România Liberă România Liberă,
Antonescu, despre privatizarea CFR Marfa: E un joc de-a soarecele si pisica.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca i se pare trist si inestetic ca o tema de importanta majora precum privatizarea unei mari companii sa prilejuiasca un fel de joc de-a soarecele si pisica si a opinat ca seful statului ar spera intr-un esec pentru a castiga in felul acesta niste puncte, relateaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv, cum vede razboiul declaratiilor dintre seful statului si premier din ultimele saptamani. E o . continuă pe România Liberă

Guvernul a aprobat privatizarea CFR Marfa, dar a uitat s-o publice in Monitor

Guvernul a aprobat privatizarea CFR Marfa, dar a uitat s-o publice in Monitorul Oficial, a sesizat, ieri, Traian Basescu, dupa ce ziarul BURSA a semnalat acest lucru inca de acum o saptamana, in articolul intitulat Contractul aprobat de Guvern pentru privatizarea CFR Marfa - la secret si publicat in ziua de 30 iulie, in care am aratat: Maine n. r. 31 iulie) se implineste o saptamana de cand Guvernul a aprobat Hotararea privind privatizarea CFR Marfa, insa in Monitorul Oficial nu a fost publicat niciun text de lege in acest sens, in conditiile in care alte decizii ale Executivului sunt publicate in aceeasi zi in care sunt adoptate sau, in mod exceptional, chiar in timpul week-endului.

Scrisoarea catre FMI: Privatizarea CFR Marfa se incheie in septembrie

Dupa taxa pe nevasta si impozitarea diferita a cladirilor, iata ca scrisoarea de intentie convenita de guvernul roman cu Fondul Monetar International FMI) dezvaluie o alta surpriza: privatizarea CFR Marfa se va incheia in luna septembrie, in caz contrar, se vor relua procedurile de licitatie.

Planul lui Traian Basescu pentru privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a recomandat Guvernului sa grabeasca privatizarea CFR Marfa pentru a nu pune statul roman in situatia de a plati daune de milioane de euro.

Isarescu: Privatizarea CFR Marfa, o incercare de a iesi dintr-un cerc vicios

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu spune ca privatizarea unor companii care sunt monopoluri sau cvasimonopoluri de stat, precum CFR Marfa, reprezinta o solutie de iesire dintr-un impas sau cerc vicios, mentionand insa ca nu trebuie facut transferul.

Basescu, privind privatizarea CFR Marfa: Mai bine se faceau presiuni pe castigator sa vina cu banii

Update 14:31 Presedintele tarii a motivat convocarea sedintei CSAT: Din pacate, la cateva ore dupa plecarea in concediu a domnului prim ministru, spun din pacate , la cateva ore dupa plecarea in concediu, secretariatul general a transmis o adresa prin care inainta solicitarea premierului, de a se pune pe ordinea de zi hotararea cu privire la privatizarea CFR.

Grampet saluta abordarea constructiva a CSAT in privatizarea CFR Marfa

Grupul de companii Grampet - Grup Feroviar Roman GFR) saluta abordarea constructiva a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in procesul de privatizare a CFR Marfa, conform unui comunicat de presa.

Privatizarea CFR Marfa mai asteapta.

CSAT nu a emis nici o noua decizie privind transferul de proprietate a 51% din actiuni catre Grupul Feroviar Roman. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) nu a luat nici o hotarare cu privire la contractul de privatizare a CFR Marfa, desi o sedinta in acest sens a fost convocata de urgenta vineri. Motivul comunicat de Presedintie: strategia de privatizare a companiei a fost deja avizata de catre Consiliu in 5 februarie. Membrii CSAT au avut o discutie constructiva legata de acest proces .

Bogdan Chirieac, despre ironia lui Basescu cu bona lui Ponta: A deplasat astfel discutia de la faptul ca a sabotat privatizarea CFR Marfa

Analistul Bogdan Chirieac, Senior Editor DCNews, a comentat in editia de luni seara a emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3, ironia presedintelui Basescu, care l-a acuzat pe Victor Ponta ca a plecat cu.

Basescu schimba macazul, Ponta ramane la semnal

Primii oameni in stat joaca alba-neagra cu privatizarea CFR Marfa. De mai bine de o luna, o tara intreaga asteapta o decizie cu privire la vanzarea operatorului nostru feroviar de marfa, companie strategica pentru Romania.

Gheroghe Tinel, PDL: Majoritatea de 70% avea obligatia politica de a-si lua toate masurile pentru a duce la capat privatizarea CFR Marfa

Deputatul PDL Gheroghe Tinel a declarat in editia de marti seara a emisiunii Subiectiv ca majoritatea de 70% din Parlament avea obligatia politica de a-si lua toate masurile pentru a duce la capat.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )