Libnet.ro
UNICEF

16:30

Antonescu: Eu nu mai inteleg nimic din pozitiile pe care le are PSD-ul cu privire la Rosia Montana

B1 B1,
Antonescu: Eu nu mai inteleg nimic din pozitiile pe care le are PSD-ul cu privire la Rosia Montana

Presedintele Senatului Crin Antonescu spune ca nu mai intelege pozitia PSD-ului privind proiectul de la Rosia Montana, dar aceste afirmatii nu reprezinta un atac la adresa colegilor din USL. Antonescu spune ca n. continuă pe B1

Cel mai mare vulcan din lume a fost descoperit sub Oceanul Pacific: Are o suprafata de 310.000 kilometri patrati

Cel mai mare vulcan din lume a fost descoperit sub Oceanul Pacific. Masivul Tamu poate fi comparat ca dimensiune cu Olympus Mons de pe Marte, cel mai mare din Sistemul Solar, relateaza BBC News. Vulcanul se afla.

Cele mai cautate zone din Bucuresti in luna chiriilor: cum sunt preturile?

Septembrie este luna chiriilor, datorita afluxului de studenti din provincie care isi incep sau continua studiile. Wall-Street. ro a realizat pe baza datelor de la Targul de Chirii , un targ online destinat inchirierilor, organizat in aceasta saptamana.

Clasamentul celor mai fericite tari din lume: Romania ocupa locul 90 din 156

Romania se claseaza pe locul 90 dintr-un total de 156 in clasamentul celor mai fericite tari din lume, potrivit indicelui World Happiness Report redactat de o divizie a ONU care se ocupa de dezvoltarea sustenabila.

Raport: Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei, arata World Happiness Report pe 2013, publicat ieri de Earth Institute din cadrul Universitatii Columbia.

Lichiditatea BVB, la cel mai scazut nivel din ultimele 11 luni

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de ieri, cel mai scazut nivel din ultimele 11 luni, aceasta ajungand la aproximativ 5 milioane lei circa 1,12 milioane euro).

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei: Romania ocupa locul 90

Cele mai fericite tari din lume se afla in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei. Asta reiese din studiul World Happiness.

Unde sunt cele mai fericite tari din lume si pe ce loc se claseaza Romania in acest top

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei, arata World Happiness Report pe 2013, publicat.

Petrobras, cea mai mare companie din Brazilia, a fost spionata de SUA

Statele Unite au spionat cea mai mare companie din Brazilia, gigantul petrolier Petrobras, potrivit unor documente ale serviciilor secrete americane dezvaluite duminica de postul brazilian de televiziune Globo,.

Sandra Izbasa si-a anuntat retragerea din activitate, care va avea loc la finalul Mondialelor de la Anvers

Retragere in gimnastica romaneasca. Sandra Izbasa a anuntat ca se va retrage din activitate la finalul Campionatelor Mondiale de la Anvers din Belgia, care se vor desfasura in perioada 30 septembrie - 6.

Fericirea n-are chipul Romaniei. Care sunt cele mai fericite tari din lume si unde ne pozitionam noi in clasament

Fericirea este in nord! Mai exact, in Danemarca, Norvegia si Suedia, spun cercetatorii de la Universitatea Columbia. Specialistii sustin insa ca fericirea are stransa legatura cu sanatatea. Tocmai de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )