Libnet.ro
UNICEF

06:00

Antonescu: Subscriu la ideea ca sunt destule de clarificat in USL pentru a putea merge mai ...

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Subscriu la ideea ca sunt destule de clarificat in USL pentru a putea merge mai ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Satu Mare, ca subscrie la ideea liderului PSD Liviu Dragnea ca sunt destule lucruri de clarificat in interiorul USL pentru a putea merge mai departe, transmite Mediafax. Subscriu la ideea ca sunt destule lucruri de clarificat in interiorul Uniunii pentru ca sa putem merge mai departe asa cum ne-am angajat in fata cetatenilor Romaniei care ne-au dat votul, a declarat Antonescu. El a mentionat ca subiectul legat de legile electorale nu . continuă pe România Liberă

Antonescu: Sustin ideea unei legi de aminstie pentru primarii in conflict de interese ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, la RTV, ca sustine ideea unei legi de aministie in legatura cu alesii locali in cazul carora ANI a sesizat un conflict de interese de tip public-public, iar in situatia incompatibilitatilor, un recurs in interesul legii al MJ, transmite Mediafax. Eu cred ca trebuie gasita o rezolvare si pentru situatiile trecute, pentru ca acesti oameni nu pot fi scosi din locurile in care au fost alesi de cetateni pentru ca unii dintre ei .

Crin Antonescu: Mai sunt lucruri de clarificat in USL, dar colitia nu se rupe

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Satu Mare, ca in continuare mai exista multe lucruri de clarificat in USL, dar ca aceasta colitie nu se va rupe, cel putin pana in 2016, asa cum au promis alegatorilor.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )