Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu, suparat pe absenta PSD din plen la votul pentru sefia TVR: E o istorioara scurta despre cine are cuvant si cine nu (VIDEO)

B1 B1,
Antonescu, suparat pe absenta PSD din plen la votul pentru sefia TVR: E o istorioara scurta despre cine are cuvant si cine nu (VIDEO)

Presedintele Senatului,Crin Antonescu, a continuat, marti, atacul la adresa PSD, dupa ce parlamentarii social-democrati au lipsit de la votul pentru validarea lui Rares Bogdan in functia de presedinte. continuă pe B1

Crin Antonescu, despre lipsa PSD de la votul pentru noul sef al TVR: O istorioara scurta despre cine are cuvant si cine nu

Liderul PNL, Crin Antonescu, a caracterizat marti absenta PSD de la votul pentru numirea noului director general al TVR drept o istorioara scurta despre cine are cuvant si cine nu.

Antonescu, suparat pe PSD: L-am propus pe Rares Bogdan, a fost avizat, iar acum au disparut parlamentarii PSD

Presedintele Senatului,Crin Antonescu, a continuat, marti, atacul la adresa PSD, dupa ce parlamentarii social-democrati au lipsit de la votul pentru validarea lui Rares Bogdan in functia de presedinte.

Antonescu, despre boicotul PSD la numirea lui Bogdan: Se vede cine are cuvant si cine este ...

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, la Parlament, ca acum se vede cine are cuvant si cine este mincinos, cu referire la absenta parlamentarilor PSD de la sedinta in care se voteaza numirea lui Rares Bogdan. Citeste si: UPDATE. Parlamentarii PSD boicoteaza votarea lui Rares Bogdan la sefia TVR Nici presedintele TVR, nici numirea unui judecator la CCR nu se fac pe trocuri. Au disparut domnii din PSD din plen, cred ca este o istorioara scurta despre cine are cuvant si cine .

Sfidarea PSD la adresa PNL. Numirea lui Rares Bogdan la sefia TVR a picat din lipsa de cvorum dupa ce PSD-istii au plecat din plen

PSD a dat marti o lovitura liberalilor dupa scandalul modificarilor la Codul Penal, refuzind pur si simplu sa se prezinte in plen atunci cind era programat votul pentru numirea lui Rares Bogdan, propus de PNL, la sefia Senatului. Crin Antonescu a sanctionat comportamentul PSD si a declarat ca e o istorioara despre cine are cuvant, cine e mincinos. Rares Bogdan a declarat ulterior ca am cazut intre scaune, nu ma intereseaza negocierea lor. Surse parlamentare au declarat pentru HotNews. ro ca PSD s-a razbunat pe Crin Antonescu dupa declaratiile liderului liberal la adresa lui Ponta pe tema modificarilor la Codul Penal. Aceleasi surse sustin ca PNL va forta numirea unui reprezentant la TVR in sedinta de pe 30 ianuarie, dedicata bugetului. Crin Antonescu, despre lipsa PSD de la votul pentru noul sef al TVR: O istorioara scurta despre cine are cuvant si cine nu .

Numirea lui Rares Bogdan la sefia TVR, blocata dupa ce PSD-istii au plecat din plen

Comisiile de cultura ale Parlamentului au acordat marti aviz favorabil jurnalistului Rares Bogdan in urma audierii acestuia pentru functia de director general interimar al Societatii Romane de Televiziune, anunta Agerpres. Rares Bogdan a declarat la audieri ca vrea sa faca o emisiune saptamanala la TVR, dar si sa invite colaboratori preum Stelian Tanase, Mircea Dinescu, Alina Mungiu Pippidi, Cornel Nistorescu, Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Marius Pieleanu, Cristian Tudor Popescu. 11: Acum se face apelul nominal al parlamentarilor pentru a se vedea daca exista cvorum sau nu. Daca nu exista cvorum, Rares Bogdan nu poate primi votul decisivUPDATE 15. 35: Sedinta de plen a inceput. PDL a parasit sala, PNL cere pauza de 5 minute. PSD nu este in sala pentru ca doreste blocarea numirii lui Rares Bogdan la SRTV. Cel mai probabil sedinta se va amana. Crin Antonescu, despre lipsa PSD de la votul pentru noul sef al TVR: O istorioara scurta despre cine are cuvant si cine nu .

Camera Deputatilor: Atitudinea si mesajele transmise in spatiul public de catre Lucian Bolcas, pe ordinea de zi a unei subcomisii din cadrul Comisiei pentru drepturile omului

Subcomisia pentru egalitate de tratament si nediscriminare din cadrul Comisiei pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor nationale discuta luni atitudinea si mesajele transmise in spatiul public de catre Lucian Bolcas, propunerea Senatului pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa al Camerei Deputatilor.

UPDATE Crin Antonescu, despre situatia din plen legat de numirea lui Rares Bogdan la TVR: Cred ca e o istorioara despre cine are cuvant, cine e mincinos

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a fost intrebat, marti, despre situatia din Parlament, unde PSD nu participa la votul privind numirea unui presedinte interimar la TVR, el aratand ca este o istorioara scurta despre cine are cuvant si cine este mincinos, relateaza Mediafax.

DNA: Primarul din Vidra, retinut pentru luare de mita.

Primarul din localitatea ilfoveana Vidra, Florin Niculae, a fost retinut de procurorii DNA pentru laure de mita in forma continuata. Din ordonanta de retinere intocmita de procurori a rezultat ca inculpatul Niculae Florin, in calitatea sa de primar a pretins de la un denuntator, reprezentantul unei societati comerciale, suma de 570. 000 lei, adica un comision de 10% din valoarea unui contract pentru servicii de proiectare si executie a lucrarilor de alimentare cu apa in satele Vidra, Cretesti .

Taximetrist din Vaslui, condamnat pentru trafic de minori.

Un taximetrist vasluian in varsta de 32 de ani a fost condamnat la patru ani si opt luni de inchisoare pentru trafic de minori si de persoane dupa ce a racolat si exploatat sexual doua tinere atat in tara, cat si in bordeluri din strainatate, informeaza Mediafax. Tribunalul Vaslui l-a condamnat la patru ani si opt luni de inchisoare pentru trafic de minori si la doi ani de puscarie pentru trafic de persoane pe Lucian Doboseriu dupa ce acesta, taximetrist in municipiul Vaslui, a obligat doua .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )