Libnet.ro
UNICEF

07:00

Antonie Solomon va fi eliberat conditionat. Fusese condamnat pentru luare de mita

România Liberă România Liberă,
Antonie Solomon va fi eliberat conditionat. Fusese condamnat pentru luare de mita

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, va fi eliberat conditionat. in 2013 el a fost condamnat pentru luare de mita la trei ani de inchisoare cu executare. Decizia Tribunalului Dolj este definitiva. continuă pe România Liberă

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, eliberat conditionat

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, incarcerat la Penitenciarul Pelendava dupa ce fusese condamnat in 2013 la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, a fost eliberat conditionat, in urma unei decizii definitive a Tribunalului Dolj.

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, condamnat pentru luare de mita, va fi eliberat conditionat

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, va fi eliberat conditionat. Magistratii de la Curtea de Apel Craiova i-au aprobat eliberarea conditionata. Solomon avea de ispasit o pedeapsa de trei ani de inchisoare.

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, condamnta la trei ani de inchisoare, va fi eliberat conditionat

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, incarcerat la Penitenciarul Pelendava dupa ce a fost condamnat in 2013 la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, va fi eliberat conditionat, informeaza.

Fostul primar al Craiovei ar putea fi eliberat astazi din penitenciar. Antonie Solomon a fost condamnat la inchisoare pentru fapte de coruptie

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, a fost condamnat in anul 2013 la 3 ani de inchisoare in dosarul Mita de la PIC.

DNA propune arestarea preventiva a judecatorului Ordog Lorand Andras pentru luare de mita

DNA propune iCCJ arestarea preventiva pentru luare de mita a judecatorului Ordog Lorand Andras, acuzat de abuz in serviciu, dupa ce a facut parte dintr-un complet al Tribunalului Covasna care a dispus admiterea unui recurs in materia fondului funciar si reconstituirea dreptului de proprietate pentru peste 43. 000 de hectare de teren forestier si de teren agricol, situate in judetul Bacau, in favoarea lui Paltin Sturdza si in defavoarea Romsilva.

Presedintele CJ Buzau a fost retinut pentru luare de MITA

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Marian Cristinel Bigiu a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita. El a fost prins in timp ce lua 50. 000 de euro de la un om de afaceri care voia sa obtina un.

Presedintele CJ Buzau, retinut pentru luare de mita

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, a fost retinut, sambata noaptea, dupa aproximativ sase ore de audieri, fiind acuzat ca a luat mita 70. 000 de lei si, respectiv 50. 000 de lei, pentru atribuirea unui contract, potrivit DNA.

Silviu Ionescu, diplomatul condamnat pentru ca a lovit trei oameni cu masina, a murit in inchisoare

Fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore, Silviu Ionescu, condamnat la sase ani de inchisoare pentru accidentele rutiere in urma carora o persoana a murit si doua au fost ranite, a murit, marti, la Spitalul Penitenciar Rahova, informeaza Mediafax, citand surse judiciare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2704 seconds )