Libnet.ro
UNICEF

05:00

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, condamnta la trei ani de inchisoare, va fi eliberat conditionat

B1 B1,
Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, condamnta la trei ani de inchisoare, va fi eliberat conditionat

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, incarcerat la Penitenciarul Pelendava dupa ce a fost condamnat in 2013 la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, va fi eliberat conditionat, informeaza. continuă pe B1

Fostul primar al Craiovei ar putea fi eliberat astazi din penitenciar. Antonie Solomon a fost condamnat la inchisoare pentru fapte de coruptie

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, a fost condamnat in anul 2013 la 3 ani de inchisoare in dosarul Mita de la PIC.

Antonie Solomon va fi eliberat conditionat. Fusese condamnat pentru luare de mita

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, va fi eliberat conditionat. in 2013 el a fost condamnat pentru luare de mita la trei ani de inchisoare cu executare. Decizia Tribunalului Dolj este definitiva.

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, eliberat conditionat

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, incarcerat la Penitenciarul Pelendava dupa ce fusese condamnat in 2013 la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, a fost eliberat conditionat, in urma unei decizii definitive a Tribunalului Dolj.

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, condamnat pentru luare de mita, va fi eliberat conditionat

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, va fi eliberat conditionat. Magistratii de la Curtea de Apel Craiova i-au aprobat eliberarea conditionata. Solomon avea de ispasit o pedeapsa de trei ani de inchisoare.

Teleorman: O fetita de trei ani, disparuta de patru zile dupa ce a fost luata de o viitura

Pompierii cauta o fetita in varsta de trei ani, disparuta vineri in apele paraului Dambovnic din judetul Teleorman, copilul ajungand in apa dupa ce caruta in care se afla impreuna cu parintii si fratii sai a fost rasturnata de o viitura.

Administratie de Romania: primarul si fostul primar, complici la deturnarea fondurilor europene

Primarul unei localitati din Iasi, dar si fostul edil, precum si fostul viceprimar, au fost trimisi in judecata de DNA intr-un dosar de deturnare a unor fonduri europene prin intermediul APIA.

Prima victima a inundatiilor din aceasta iarna este o copila de trei ani. A fost inghitita de ape chiar sub ochii parintilor. N-a fost gasita nici pana acum

Inundatiile au facut prima victima. O fetita de 3 ani si jumatate, din Teleorman, a fost inghitita de ape chiar sub ochii parintilor si fratilor ei, in timp ce traversau un rau cu caruta. Apele.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )