Libnet.ro
UNICEF

07:30

Anumite grupuri bancare ar putea parasi Ungaria, din cauza politicilor guvernului

Antena3 Antena3,
Anumite grupuri bancare ar putea parasi Ungaria, din cauza politicilor guvernului

Masurile luate de guvernul din Ungaria cu efect negativ asupra sectorului bancar, inclusiv prin impunerea unor taxe speciale, vor forta retrageri ale unor grupuri bancare de pe piata ungara, fuziuni si inchideri de. continuă pe Antena3

Nicolae Timofti: Republica Moldova cedeaza foarte mult in fata Rusiei, mai ales din cauza gazului livrat de Gazprom

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, isi doreste relatii mai echilibrate intre tara sa si Federatia Rusa si insista asupra necesitatii retragerii trupelor militare ruse de pe teritoriul Republicii Moldova, transmite Agerpres. Republica Moldova cedeaza prea mult in fata Rusiei, in special din cauza gazului livrat de Gazprom, a declarat Timofti intr-un interviu pentru Radio Chisinau, in care mentioneaza ca procesul de integrare europeana a Republicii Moldova nu este indreptat impotriva acestui stat.

Premierul japonez si-a anulat vizita in Rusia din cauza starii de sanatate a lui Vladimir Putin

Prim-ministrul japonez Yoshihiko Noda si-a anulat vizita in Rusia din cauza starii de sanatate a presedintelui rus Vladimir Putin, potrivit unei surse guvernamentale si presei nipone, relateaza AFP. Starea lui Putin a fost subiectul speculatiilor in ultimele saptamani, dupa ce presedintele si-a anulat mai multe vizite atat in Rusia cat si in afara tarii, motivul fiind agravarea unei probleme mai vechi la coloana vertebrala.

UPDATE Premierul japonez si-a anulat vizita in Rusia din cauza starii de sanatate a lui Vladimir Putin/ Kremlinul neaga: Sanatatea presedintelui este absolut normala

Prim-ministrul japonez Yoshihiko Noda si-a anulat vizita in Rusia din cauza starii de sanatate a presedintelui rus Vladimir Putin, potrivit unei surse guvernamentale si presei nipone, relateaza AFP. Starea lui Putin a fost subiectul speculatiilor in ultimele saptamani, dupa ce presedintele si-a anulat mai multe vizite atat in Rusia cat si in afara tarii, motivul fiind agravarea unei probleme mai vechi la coloana vertebrala. UPDATE Kremlinul a dezmintit vineri informatia , precizand ca sanatatea lui Putin este normala si ca vizita nu avea o data fixa.

Prahova: DN1 este blocat din cauza unui accident cu patru masini

DN 1 este complet blocat, joi seara, intre localitatile prahovene Breaza si Comarnic, din cauza unui accident, in care au fost implicate doua TIR-uri si doua autoturisme. Din primele informatii, patru.

Prahova: DN1 este blocat complet din cauza unui accident cu patru masini, intre care doua tiruri.

Drumul national 1 este complet blocat, joi seara, intre localitatile prahovene Breaza si Comarnic, din cauza unui accident petrecut in dreptul unei benzanarii, in care au fost implicate patru masini, doua TIR-uri si doua autoturisme, trei persoane fiind ranite, transmite corespondentul Mediafax. Conform primelor informatii furnizate de Politia Prahova, accidentul s-a petrecut pe tronsonul drumului national 1 cuprins intre Ploiesti si Brasov, in dreptul unei benzinarii. Potrivit politistilor, .

China ar putea renunta la politica unui singur copil din cauza imbatranirii populatiei

China ar putea permite cuplurilor sa aiba doi copii, chiar si atunci cand ambii parinti nu sunt copii unici. in prezent, cuplurile din mediul nu li se permite sa aiba un al doilea copil in cazul in care.

Un alt actionar pleaca de la Dinamo: Dragos Savulescu paraseste echipa, care risca desfiintarea din cauza problemelor financiare

Dragos Savulescu anunta ca vrea sa plece de la Dinamo. Echipa risca sa ramana doar cu doi actionari, dupa ce si Cristian Borcea a parasit formatiunea din Stefan cel Mare. Am avut discutii cu domnul.

George Bush a fost internat in spital din cauza unei bronsite

Fostul presedinte american George Bush a fost internat intr-un spital din Houston, Texas, unde este tratat pentru bronsita. Domnul Bush 88 de ani) se afla in spital de sase zile, cu o tuse obositoare, a.

Subiectele Zilei: Reportaj Adevarul: Cum sa-ti cumperi de pe internet un Kalasnikov sau o Beretta; Universitatea Al. I. Cuza, la un pas de colaps din cauza datoriilor uriase la banci; Oprescu vrea sa puna mana pe banii sectoarelor; DW: Mai este actual mon

Teama de marele rus de la Otelu Rosu. Odata cu inchiderea fabricii Mechel de la Otelu Rosu, vor ramane fara loc de munca peste 700 de persoane. Angajatii se tem. Culisele unui trafic ilegal cu carburanti descoperit din greseala. O retea de contrabandisti cu benzina si motorina din Bulgaria, care a prejudiciat statul cu zeci.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )