Libnet.ro
UNICEF

06:15

Anunt BOMBA facut de Madalina Ghenea dupa cearta cu Matei Stratan. S-a hotarat sa... (FOTO)

B1 B1,
Anunt BOMBA facut de Madalina Ghenea dupa cearta cu Matei Stratan. S-a hotarat sa... (FOTO)

Madalina Ghenea a anuntat, dupa cearta cu Matei Stratan, ca va posta zilnic mesaje venite din partea lor si a tinut sa le multumeasca acestora pentru sustinere. Fanii au ramas surprinsi de decizia. continuă pe B1

Anunt BOMBA facut de Oprah. Ce spune aceasta despre CANDIDATURA SA la presedintia SUA din 2020

Oprah Winfrey a afirmat ca nu are DNA-ul necesar pentru a fi presedintele SUA si ca nu este interesata de functie. intotdeauna m-am simtit sigura pe mine si increzatoare pe ce as putea.

Este una dintre cele mai frumoase romance, dar de cine se teme Madalina Ghenea. Cand tatal copilului tau apreciaza toate pozele unei...

Nori negri se aduna in cuplul Madalina Ghenea-Matei Stratan, dupa o perioada roz, in care cei doi stateau lipiti unul de celalalt ca timbrul de scrisoare. Printre multele reprosuri din ultim.

Madalina Ghenea e bolnava! Mesajul postat de pe patul suferintei

Madalina Ghenea se confrunta cu probleme de sanatate. Pe contul personal de socializare, artista a postat o fotografie in care apare infasurata cu mai multe prosoape. Din cate se pare, vedeta ac.

Anunt-bomba in lumea muzicii. Al Bano divorteaza si se retrage din muzica

Cantaretul italian Al Bano si prezentatoarea Loredana Lecciso au decis sa divorteze dupa 18 ani de casatorie, relateaza online ziarul spaniol La Vanguardia. Al Bano Carrisi, 74 de ani, si Loredana.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )