Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce a anuntat Simona Halep inainte de primul meci in turneul WTA de la Dubai

Antena3 Antena3,
Ce a anuntat Simona Halep inainte de primul meci in turneul WTA de la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca nu se gandeste la statutul sau de principala favorita a turneului WTA de la Dubai, in care debuteaza marti, si va lua fiecare meci in parte. continuă pe Antena3

Simona Halep a coborat pe locul 4 in clasamentul WTA

Simona Halep a coborat pe locul patru in clasamentul mondial, oficial, incepand de luni, facand schimb de locuri cu jucatoarea ceha Petra Kvitova, aflata acum pe locul trei.

LIVE Simona Halep incepe la Dubai (azi, ora 19:00)

Simona Halep are primul meci de la Dubai marti, de la ora 19:00. Luni ea si-a aflat adversara, aceasta fiindDaniela Hantuchova.

LIVE Simona Halep incepe la Dubai (marti, ora 19:00)

Simona Halep are primul meci de la Dubai marti, de la ora 19:00. Luni ea si-a aflat adversara, aceasta fiindDaniela Hantuchova.

Simona Halep si-a aflat adversarele de la turneul din Dubai, unde este principala favorita dupa retragerea Serenei Williams

Simona Halep si-a aflat adversarele de la turneul din Dubai, competitie la care sunt puse la bataie premii de 2 milioane si jumatate de dolari. Simona va avea primul meci in runda a doua a competitiei, acolo unde.

Serena Williams, forfait la Dubai - Simona Halep a devenit favorita numarul unu la castigarea turneului WTA

Serena Williams a anuntat ca nu va participa la turneul WTA de la Dubai, competitie care va debuta pe 16 februarie. Sportiva din SUA a pus acest abandon pe seama oboselii. In urma retragerii Serenei, Simona Halep a devenit cap de serie numarul unu.

Simona Halep a coborat pe locul 4 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep a coborat de pe locul trei pe pozitia a patra in clasamentul WTA, conform ierarhiei anuntate luni. Romanca are 5672 de puncte, informeaza site-ul wtatennis. com. Pe primele trei.

Simona Halep e, oficial, pe locul 4 in clasamentul WTA. Cum arata Top 10

La fel cum in unele cazuri a progresat in ierarhia WTA fara sa joace, de data aceasta Simona Halep a cazut o pozitie fara sa dea in minge,.

VIDEO Imagini cu Simona Halep pe o camila. E prima data cand fac asta

Simona Halep debuteaza azi in turneul de la Dubai, unde o va intalni dupa ora 18. 00 Digisport) pe Daniela Hantuchova, din Slovacia.

Inainte de meci: A aparut si clipul video cu Simona Halep si camila

Organizatorii turneului WTA de la Dubai au publicat marti si imaginile video cu Simona Halep calarind o camila in desert, dupa fotografiile de luni. Cu o camera GoPro montata pe saua camilei, experinta este vazuta interesant.

WTA Dubai: Simona Halep va juca marti, in ultimul meci al zilei

Simona Halep, cap de serie numarul unu, va juca marti, in turul doi al turneului WTA de la Dubai, dupa cum au informat organizatorii competitiei. Halep va evolua in jurul orei 19:00 ora Romaniei), meciul Simonei fiind ultimul al zilei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )