Libnet.ro
UNICEF

16:00

Anuntul care a uimit Marea Britanie: in urmatorii 10 ani va ramane fara vara din cauza incalzirii Atlanticului

B1 B1,
Anuntul care a uimit Marea Britanie: in urmatorii 10 ani va ramane fara vara din cauza incalzirii Atlanticului

Britanicii au ramas uimiti atunci cand meteorologii i-au anuntat ca 10 de de acum incolo vor ramane fara vara din cauza Atlanticului care isi schimba clima, relateaza The Sun. incepand cu 2013 si. continuă pe B1

Perspective sumbre pentru britanici. Iata ce au prognozat meteorologii pentru urmatorii 10 ani

Zece ani fara zile insorite si calduroase in sezonul estival. Asta ii asteapta pe britanicii care oricum nu au beneficiat pana acum de o clima de invidiat. Expertii in meteorologie au estimat ca, din cauza.

O romanca din Marea Britanie este acuzata ca a furat mii de lire din casa unui rabin

O romanca care lucra ca menajera in Marea Britanie a fost acuzata de furtul unei sume mari de bani din casa unui rabin, care o angajase sa faca curatenie, potrivit Mediafax. Femeia a recunoscut ca a furat suma.

Negocierile dintre Ecuador si Marea Britanie, NEDECISE in privinta lui Assange

Marea Britanie si Ecuador nu au reusit sa ajunga la o intelegere privind persoana fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, care este gazduit de ambasada tarii sud-americane din Londra, de aproape un an de.

Stafilococul auriu, cauza toxiinfectiilor de la Satu Mare. Patronul restaurantului risca pana la 10 ani de inchisoare

Rezultatele preliminare a analizelor de laborator pentru probele biologice prelevate de la personalul restaurantului care a bagat in spital peste 90 de persoane, dar si din alimente prezinta suspiciunea contaminarii cu stafilococ auriu. Patronul restaurantului risca sa stea dupa gratii intre 3 si 10 ani.

Lansare de carte la Cafeneaua artistilor: Rotary Club Buzau - 10 ani in slujba comunitatii, de Dan Camer

Luni seara, va avea loc lansarea volumului Rotary Club Buzau - 10 ani in slujba comunitatii, semnat de Dan Camer. Evenimentul va incepe la ora 19. 00 si va avea loc in Cafeneaua Artistilor din municipiul Buzau.

Editorul Vogue din Marea Britanie: Mama m-a pus sa tin dieta pe cand aveam 10 ani

Alexandra Shulman, editorul publicatiei Vogue, a facut o dezvaluire socanta legata de regimul alimentar pe care il urma in copilarie. Obligata de mama ei sa renunte la preparatele din cartofi, Shulman a declarat ca, pana in prezent, a refuzat sa promoveze in filele editiei britanice a revistei pentru femei modele anorexice si tot felul de diete bizare, tocmai din cauza restrictiei din copilarie.

Turcia ar putea fi lovita de un cutremur devastator in urmatorii zece ani

Seismologii germani si turci au afirmat de curand ca au descoperit un loc cu o intensa activitate seismica la aproximativ 20 de kilometri de centrul istoric al orasului Istanbul. Potentialul cutremur este legat de falia Anatoliei de Nord care trece pe sub Marea Marmara.

Marea Britanie: Patru persoane, injunghiate intr-o moschee din Birmingham

Patru barbati, printre care si un politist, au fost injunghiate sambata seara intr-o moschee din Birmingham centrul Angliei), iar principalul suspect al acestui atac a fost arestat, conform unui comunicat dat publicitatii duminica de politie, informeaza AFP.

Petrolist pe viata. Povestea romanului care lucreaza de peste 35 de ani la rafinaria Petromidia

Alexandru Nicolcioiu, vicepresedintele grupului Rompetrol, a vrut sa se faca petrolist si s-a facut. Pe viata. Lucreaza de peste 35 de ani la Rafinaria Petromidia, a trait aici momente grele, dar si de glorie, si niciodata nu a renuntat. Pentru ca aici.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )