Libnet.ro
UNICEF

20:00

Anuntul facut de Netflix la ICEEFest 2016

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Netflix la ICEEFest 2016

Dupa ce la inceputul anului, Netflix s-a lansat oficial si in Romania, un reprezentant al companiei a fost prezent pentru prima data la Bucuresti, la ICEEFest 2016, acolo unde a facut mai multe. continuă pe Antena3

Eurosport anunta un nou concept la ICEEFest 2016

Liniar + Digital = Ligital. Eurosport si-a prezentat noul concept de Ligital, menit sa imbine modul traditional de a transmite continut, cu cel digital. Anuntul a fost facut la editia din acest an a.

ICEEFest 2016 - ziua I: Ce vrea Netflix, ce reclame rup gura Internetului, ce solutii au producatorii de continut din lume

Reprezentantii gigantilor digitali Google si Facebook, ai unor companii media de la CNN la Vice. com, ai unor companii precum Uber sau TripAdvisor se numara printre cei 140 de vorbitori si invitati ai editiei din acest an a evenimentului international dedicat mediilor interactive, ICEEFest, ce reuneste joi si vineri, la Bucuresti, peste 3000 de participanti din 17 tari. HotNews. ro a luat pulsul evenimentului, LIVE TEXT.

Batalia pentru primaria Sectorului 1 continua. Anuntul facut de Clotilde Armand

Candidata USB continua lupta pentru primaria sectorului 1, dupa ce a pierdut peste noapte alegerile in fata pesedistului Daniel Tudorache. Foarte important, discrepante in listele de pe.

Valentina Pelinel a nascut miercuri. Cum se va numi copilul si ce gest a facut Cristi Borcea, imediat dupa aflarea vestii

Valentina Pelinel a nascut miercuri, dupa cateva ore chinuitoare de travaliu Baietelul se va numi Cristian. Valentina Pelinel s-a prezentat miercuri dimineata la clinica Sanador, dorind sa nasca pe cale.

ICEEfest 2016: a cincea editie a evenimentului care aduce gigantii Internetului in Romania

Oamenii si companiile care decid tendintele in Internet si tehnologie vor fi in Romania pentru 2 zile, potrivit unui comunicat remis Adevarul.

Catalin Predoiu, in carti pentru o functie extrem de importanta. Anuntul facut de Vasile Blaga

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, miercuri, la finalul sedintei Biroului Politic National al partidului, ca liberalii va trebui sa intre in campania electorala pentru alegerile parlamentare cu un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )