Libnet.ro
UNICEF

21:00

Anuntul facut de Rusia la o zi dupa activarea scutului de la Deveselu. Va testa o racheta intercontinentala nucleara

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Rusia la o zi dupa activarea scutului de la Deveselu. Va testa o racheta intercontinentala nucleara

In contextul activarii sistemului antiracheta NATO din Romania si al amenintarilor balistice nord-coreene, Ministerul rus al Apararii va incepe testarea unei noi rachete intercontinentale. continuă pe Antena3

Reactia Rusiei dupa activarea scutului antiracheta de la Deveselu: intre amenintari si victimizare

Rusia considera sistemul de aparare antiracheta american instalat in Romania drept o amenintare si ia in calcul, ca masura de retorsiune, inclusiv renuntarea la Tratatul pentru reducerea armelor nucleare strategice START).

Reactie dura a Moscovei dupa inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu: Este o amenintare directa pentru noi. Scutul, 1000% directionat impotriva Rusiei

Rusia reactioneaza dur dupa ce scutul antiracheta de la Deveselu a fost inaugurat oficial joi. Oficialii de la Moscova sustin ca scutul antiracheta instalat pe teritoriul tarii noastre reprezinta o amenintare.

Serenei Williams i s-a facut rau dupa ce a gustat din mancarea comandata pentru cainele ei, la un hotel de lux din Roma (VIDEO)

Experienta neplacuta, la Roma, pentru jucatoarea de tenis Serena Williams. Numarul unu mondial a inceput sa se simta rau dupa ce a gustat din meniul oferit cainelui ei la un hotel de lux din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )