Libnet.ro
UNICEF

20:00

Anuntul halucinant facut de Guvern. Unitatea de Arsi de la Spitalul Floreasca NU este functionala. A fost sesizat Parchetul

Antena3 Antena3,
Anuntul halucinant facut de Guvern. Unitatea de Arsi de la Spitalul Floreasca NU este functionala. A fost sesizat Parchetul

Guvernul anunta ca verificarile efectuate de catre Corpul de control al ministrului Sanatatii confirma ca Unitatea de ingrijire a arsilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca) nu este. continuă pe Antena3

Revoltator: Dupa milioane de lei investite, Sectia de Arsi de la Spitalul Floreasca este inca nefunctionala. Nereguli foarte mari, descoperite de Corpul de Control al Primului Ministru (VIDEO)

Sectia de Arsi de la Spitalul Floreasca este nefunctionala. Corpul de Control al Primului Ministru a descoperit mai multe nereguli grave care fac ca sectia respectiva sa nu poata fi data in folosinta la.

Barbat muscat de o vipera in Muntii Fagaras, transportat de urgenta la Spitalul Floreasca

Un barbat aflat in Muntii Fagaras, care a fost muscat, cel mai probabil, de o vipera, este transportat de urgenta, sambata seara, la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti au decis sa il transfere intrucat barbatul, care a fost muscat de degetul mare, are un edem in zona antebratului.

Guvernul sesiseaza Parchetul in cazul sectiei de arsi din Spitalul Floreasca: Nu e pe deplin functionala

Guvernul anunta ca verificarile efectuate de catre Corpul de control al ministrului Sanatatii confirma ca Unitatea de ingrijire a arsilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca) nu este.

Nereguli grave la Spitalul Floreasca, la Unitatea de ingrijire a arsilor gravi. Corpul de Control a sesizat Parchetul

Verificarile efectuate de catre Corpul de Control al ministrului Sanatatii confirma ca Unitatea de ingrijire a arsilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca) nu este inca pe deplin functionala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )