Libnet.ro
UNICEF

23:00

Anunturi erotice, pe site-ul unei scoli din Agigea. Directoarea unitatii de invatamant o fost demisa

Antena3 Antena3,
Anunturi erotice, pe site-ul unei scoli din Agigea. Directoarea unitatii de invatamant o fost demisa

Directoarea Scolii generale Ion Borcea, din Agigea, Doinita Sarbu, a fost demisa dupa ce pe site-ul scolii au aparut mai multe anunturi erotice. Directoarea a spus ca nu stie cum au ajuns acele. continuă pe Antena3

Agigea: Olimpici si masaje erotice, prezentati pe site-ul unei scoli gimnaziale

Parintii elevilor scolii gimnaziale Ion Borcea din judetul Constanta care vor dori sa afle ce performante au copiii si vor accesa site-ul institutiei vor avea o surpriza. Pe langa paginile care prezinta.

EXCLUSIV Olimpici si masaje erotice pe site-ul scolii gimnaziale din Agigea. Inspectoratul Scolar si Politia au inceput o ancheta

Scoala gimnaziala Ion Borcea din judetul Constanta se poate lauda cu o performanta nedorita. Site-ul de web al institutiei de invatamant este un adevarat bordel.

Fostul deputat Marko Attila, pe site-ul Politiei Romane la sectiunea Persoane urmarite

Marko Attila a fost dat in urmarire. Acesta apare pe site-ul Politiei Romane la sectiunea Persoane urmarite dupa ce Curtea Suprema a admis, pe 29 aprilie, cererea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva in lipsa a fostului deputat.

Barbat atacat de o ursoaica, in apropierea unei paduri din Predeal

Un barbat in varsta de 36 de ani a fost atacat, duminica dupa-amiaza, de o ursoaica, in apropierea unei paduri din Predeal, el fiind muscat de un picior, dar reusind sa scape de animal si sa cheme ajutoare, astfel ca a fost transportat la Spitalul Judetean Brasov pentru ingrijiri medicale.

Puterea BOR asupra libertatii de exprimare: Preotii unei biserici din Capitala vor sa cenzureze o pictura murala din motive religioase (FOTO)

Preotii de la Biserica Sfantul Gheorghe, deranjati de un graffiti aparut pe o cladire din Bucuresti, s-au plans mai marilor Bisericii Ortodoxe Romane ca pictura este tulburatoare si neortodoxa. Pictura ce-l.

Trei marocani au incercat sa intre in Romania ascunsi la bordul unei nave din Portul Sulina

Trei cetateni marocani, care au incercat sa intre ilegal in Romania, au fost descoperiti de catre politistii de frontiera ascunsi la bordul unei nave care a ajuns in Portul Sulina de la Casablanca, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )