Libnet.ro
UNICEF

00:08

Apa potabila imbuteliata sa fie verificata suplimentar cu trei zile inainte de expirarea termenului de valabilitate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Apa potabila imbuteliata sa fie verificata suplimentar cu trei zile inainte de expirarea termenului de valabilitate

Mai multi deputati PSD au depus, la Senat, o propunere legislativa pentru modificarea Legii 458/2002 privind calitatea apei potabile, care prevede efectuarea unei monitorizari suplimentare a apei imbuteliate, cu trei zile inainte de expirarea termenului de valabilitate si ori de cate ori exista dovezi care atesta prezenta in aceasta a unor substante sau microorganisme care pot constitui un pericol potential pentru sanatatea umana. continuă pe Ziarul Bursa

Proiect legislativ: Apa potabila imbuteliata sa fie verificata suplimentar cu trei zile inainte de expirarea termenului de valabilitate

Mai multi deputati PSD au depus, la Senat, o propunere legislativa pentru modificarea Legii 458/2002 privind calitatea apei potabile, care prevede efectuarea unei monitorizari suplimentare a apei imbuteliate, cu trei zile inainte de expirarea termenului de valabilitate si ori de cate ori exista dovezi care atesta prezenta in aceasta a unor substante sau microorganisme care pot constitui un pericol potential pentru sanatatea umana, informeaza News. ro. In prezent, apa potabila imbuteliata este testata legal doar inainte de imbuteliere si la 12 ore dupa.

Proiect de lege: Apa imbuteliata din magazine, testata obligatoriu cu trei zile inainte de expirare

Un nou proiect de lege propune ca apa potabila imbuteliata din comert sa fie testata de catre autoritatile de sanatate si cu trei zile inainte de expirarea termenului de valabilitate, pentru a.

Fara apa potabila in jurul Bucurestiului. Specialisti: Apa de la reteaua din Bucuresti este foarte sigura pentru consum

Dupa ce Directia de Sanatate Publica Ilfov a tras un semnal de alarma cu privire la calitatea apei din 12 localitati din judet, institutia a revizuit anuntul si a aratat ca mai sunt trei localitati cu probleme: Berceni, 1 Decembrie, Snagov. Aici, apa contine cantitati ridicate de amoniu, mangan si nitrati, motiv pentru care localnicii sunt sfatuiti sa nu bea apa de la robinete sau din fantana.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )