Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aparitie neasteptata la accidentul din Mamaia. Vedeta a sarit in ajutorul medicilor de pe ambulanta

Antena3 Antena3,
Aparitie neasteptata la accidentul din Mamaia. Vedeta a sarit in ajutorul medicilor de pe ambulanta

Imagini socante au fost surprinse de un martor, dupa ce o fetita si bunicii sai au fost spulberati de o masina, pe o trecere de pietoni din statiunea Mamaia. Imediat dupa accident, copila si bunicul ei erau. continuă pe Antena3

Copiii militarilor decedati in accidentul din Arges vor primi pensii si burse de studii

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a anuntat la inceputul sedintei de vineri, ca familiile militarilor decedati in accidentul din Arges vor primi mai multe tipuri de ajutoare. De ajutoare vor beneficia si copiii a doi militari, Emilian-George Catana si Petre Cristian Toader, care vor beneficia de pensii si burse de studii.

Militarii care si-au pierdut viata in accidentul din Arges, inaintati la gradul de sublocotenent post-mortem. Ei vor fi inmormantati duminica

Militarii din cadrul Batalionului 30 Vanatori de Munte Dragoslavele, care si-au pierdut viata, joi, dupa ce camioneta in care se aflau a cazut intr-o rapa, vor fi inmormantati cu onoruri militare duminica, incepand cu ora 13. Prin ordin al ministrului Apararii Nationale, cei trei militari au fost inaltati la gradul de sublocotenent post-mortem.

Cele mai noi informatii despre militarii raniti in accidentul din Arges

Toate persoanele salvate din accidentul petrecut in judetul Arges joi seara sunt stabile, in afara oricarui pericol, a anuntat vineri ministrul Sanatatii, Florian Bodog. Din fericire,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )