Libnet.ro
UNICEF

17:30

Aparitie neobisnuita pe o strada din Constanta! Oamenii au luat telefoanele si au inregistrat totul (FOTO+VIDEO)

Antena3 Antena3,
Aparitie neobisnuita pe o strada din Constanta! Oamenii au luat telefoanele si au inregistrat totul (FOTO+VIDEO)

Aparitie neasteptata pe un bulevard circulat din Constanta. Un berbecut, disperat sa-si salveze viata, a profitat de un moment de neatentie a celor care trebuiau sa aiba grija de el si a luat-o la. continuă pe Antena3

Descoperire macabra! Politia a blocat o strada din Belfast, dupa ce mai multi copii au gasit un cap de om

O strada din Belfast a fost blocata de politisti, dupa ce mai multi copii care se jucau au descoperit un cap de om, scrie Daily Mail. Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut miercuri.

Explozie puternica intr-un bloc din Constanta! Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite

O explozie s-a produs, joi seara, intr-un apartament dintr-un bloc din Constanta. Explozia a fost urmata de un incendiu, iar o femeie si copilul sau au murit. Se pare ca un barbat ar fi reusit sa iasa.

Confesiunea unei menajere de lux din Constanta: Sunt Dora, conduc o masina pe care nu si-o permit 95% din cei dupa care curat eu. La mine acasa nu fac curat, am angajat o femeie

O femeie de afaceri din Constanta a contactat Profit. ro pe reteaua de socializare Facebook, trimitand un text in care descrie o imagine a turismului romanesc. Buna ziua! Numele meu estehe.

Peste 100 de kilograme de carne de pui, biscuiti si faina expirate, gasite de OPC la firma care livreaza mancarea pentru trei spitale din Constanta

Peste 100 de kilograme de carne de pui expirata de aproape doua saptamani, dar si biscuti expirati de anul trecut si 500 de kilograme de faina care expirase au gasit reprezentantii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor in urma unui control facut, miercuri dupa-amiaza, la firma care asigura mancarea pentru trei unitati medicale din Constanta, printre care Spitalul Judetean si Spitalul de Boli Infectioase, transmite News. ro.

Confesiunea unei menajere de lux din Constanta: ,,Sunt Dora, iar la mine acasa eu nu fac curat, am angajat o femeie

O menajera de lux din Constanta a dorit ca povestea ei sa devina cunoscuta si sa atraga atentia asupra neregulilor pe care le intalneste la orice pas. Femeia acontactat profit. ro, pentru a-i.

Explozie in Gara Euston din Londra. Oamenii au fugit ingroziti. E alerta de securitate

Un dispozitiv electronic aflat intr-un bagaj a declansat o mica explozie la Gara Euston din Londra, relateaza BBC. Incidentul a declansat o alerta de securitate care a dus la evacuarea ga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )