Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aparitie stranie pe o strada din Targu Mures. Cine si-ar fi imaginat sa vada asta printre masini? (FOTO)

Antena3 Antena3,
Aparitie stranie pe o strada din Targu Mures. Cine si-ar fi imaginat sa vada asta printre masini? (FOTO)

Aparitie stranie pe o strada din Targu Mures. in timp ce se plimba seara prin oras, un barbat a avut parte de surpriza vietii sale. Printre masini, a vazut cum fuge o vulpe. Cine zice ca nu e via. continuă pe Antena3

Incendiu la Scoala Romano-Catolica din Targu Mures - 77 de elevi au fost evacuati

Un numar de 77 de elevi ai Scolii Romano-Catolice din Targu Mures, alaturi de cadre didactice si alt.

O adolescenta de 16 ani din Targu Mures a disparut fara urma. Ce a facut ultima data copila

O adolescenta de 16 ani din Targu Mures a fost data disparuta de familie, dupa ce luni dimineata a iesit din imobil pentru a merge in curte si nu s-a mai intors. Mama fetei a anuntat de indata.

Maimutele confiscate de la Nutu Camataru au ajuns la Gradina Zoologica din Targu Mures

Cele cinci maimute - trei din rasa Macac si doua Coati - care saptamana trecuta au fost confiscate de la locuinta lui Nutu Camataru au fost duse luni la Gradina Zoologica din Targu Mures. Anchetatorii au descins la locuinta cunoscutului personaj din lumea interlopa dupa ce in 10 septembrie o maimuta s-a plimbat libera pe strazile din Sectorul 5 din Bucuresti.

Cele cinci maimute confiscate de Garda de Mediu in Bucuresti au ajuns la Gradina Zoologica din Targu Mures

Cele cinci maimute care au fost confiscate de Garda de Mediu in Bucuresti, trei din rasa Macac si doua Coati, au fost aduse, luni, la Gradina Zoologica din Targu Mures de catre Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA).

Instructor auto, ranit de cursantul sau. A fost transportat cu un elicopter SMURD la Targu Mures

Instructorul auto, ranit in accidentul produs miercuri de cursantul sau, in localitatea Corund, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Targu Mures, din cauza leziunilor craniene suferite. Reprezentantul.

A patra campanie de investigatii arheologice pentru CAUTAREA SI DESCOPERIREA MORMINTELOR DETINUTILOR POLITICI MORTI in Penitenciarul din Targu Ocna

Au avut loc o noua campanie de investigatii arheologice pentru cautarea, descoperirea si recuperarea osemintelor detinutilor politici morti in Penitenciarul din Targu Ocna, judetul Bacau. in perioada16-20.

Roberta, fetita de 13 ani din Targu Jiu, a fost gasita de politisti. Tatal ei o daduse disparuta

Roberta Gabriela Codinoiu, in varsta de 13 ani, din Targu Jiu, data disparuta marti, in jurul orei 20. 00, a fost gasita de politisti, dupa doua ore de cautari. Aceasta a declarat ca nu a fost victima un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )