Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apartamente de lux la cota 1.500, pe Muntele Mic. Cea mai inalta cladire din Romania de la aceasta altitudineFOTO

Adevărul Adevărul,
Apartamente de lux la cota 1.500, pe Muntele Mic. Cea mai inalta cladire din Romania de la aceasta altitudineFOTO

Un dezvoltator imobiliar din Timisoara doreste sa transforme fostul hotel Sebes de pe Muntele Mic, intr-un modern bloc de locuinte. continuă pe Adevărul

Prefectul de Timis, Liliana Onet, a suferit o dubla fractura de tibie si peroneu pe partia de schi de la Muntele Mic

Liliana Onet s-a accidentat, vineri, pe partia de schi din statiunea Muntele Mic din judetul Caras-Severin. Prefectul de Timis a ajuns de urgenta la Spitalul Judetean.

Dorian Popa, mana larga. Pe ce a dat 35.000 de euro: Cea mai mare greseala din viata mea

Dorian Popa a ajuns la un nivel care ii permite sa faca arogante. Casa de lux, masini scumpe, haine de ultima moda si accesorii in acelasi ton. Si daca aceste cheltuieli erau povestite fanilor dinainte ca acestea sa se intample, cea mai recenta, insa, a luat prin surprindere pe toata lumea. Dorian Popa, o noua .

Horoscop 2021. Asta e cea mai buna luna din an pentru fiecare zodie. Ce se va intampla

Din capul locului e bine sa stii ce luna din an iti va aduce cele mai multe vesti bune, liniste, pasi in cariera si relaxare. Cea mai buna luna din an pentru fiecare zodie. Horoscop 2021: cea mai buna luna din an pentru fiecare zodie Berbec Aprilie este vestitorul tau de bine. Este o luna .

Planul romanilor e realizabil! Confirmarea diminetii de la varful UE. Este cea mai buna veste

Planul romanilor e realizabil! Confirmarea diminetii de la varful UE. Este cea mai buna veste an ceea ce priveste vaccinarea. Anunt oficial de la UE. Este cea mai buna veste in ceea ce priveste vaccinarea Planul romanilor in ceea ce priveste vaccinarea nationala e realizabil. Confirmarea diminetii de la varful UE. Este cea mai buna .

Cea mai buna prajitura cu branza dulce si stafide. Reteta moderna si simplu de facut

Iata o reteta economa si delicioasa dupa care invitatii tai vor suspina lung! Cea mai buna prajitura cu branza dulce si stafide se face foarte simplu. Modul de preparare nu necesita sa fii un bucatar iscusit, ci doar sa o faci cu drag. Reteta pentru prajtura cu branza dulce si stafide Pajitura cu branza dulce .

Curaj nebun. Cea mai inclinata partie din tara, amenajata cu ratracul VIDEO

Cea mai inclinata partie din tara, aflata pe domneiul schiabil de mare altitudine din Sinaia, destinata doar schiorilor experimentati, este amenajata in aceste zile cu ratracul.

Cea mai buna placinta cu lucerna, preferata lui Florin Busuioc. Ingredientul secret care nu trebuie sa lipseasca

Placinta este unul dintre aperitivele sau deserturile preferate ale romanilor. Fie ca este sarata sau dulce, aceasta se consuma neaparat aburinda, proaspat scoasa din cuptor. Pentru gospodinele care isi doresc insa sa experimenteze o noua aroma, poti incerca un ingredient neasteptat: lucerna. Placinta cu lucerna, extrem de apreciata de Florin Busuioc, poate fi o surpriza .

Provincia canadiana cea mai afectata de pandemie mentine scolile deschise

Elevii din Quebec continua sa sustina cursuri in salile de clasa, asa cum au facut-o incepand din luna august a anului trecut, desi provincia este cea mai afectata din Canada in ceea ce priveste numarul de persoane infectate si decedate din cauza pandemiei de coronavirus.

MARCEL CIOLACU, DESPRE VIORICA DANCILA: Cea mai mare greseala - nu a mai luat deciziile politice in interiorul partidului

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara ca greseala cea mai mare a Vioricai Dancila, fost premier si presedinte al PSD, a fost faptul ca nu a mai luat deciziile politice in interiorul partidului.

EXCLUSIV Acuzatii grave la Federatia Romana de Schi. Ania Caill, cea mai buna schioare a Romaniei, nu a fost convocata la lotul national pentru Campionatul Mondial

Scandal cu acuzatii grave, cu Federatia Romana de Schi si Ania Monica Caill 25 de ani) in prim-plan. Sportiva, nascuta si stabilita in Franta, dar si cu cetatenie romana, considerata cea mai buna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )