Libnet.ro
UNICEF

23:31

A aparut contractul Bechtel. Alin Goga, fost director de investitii in CNADNR: Pe acel contract s-a facut control de catre Ministerul Finantelor (VIDEO)

B1 B1,
A aparut contractul Bechtel. Alin Goga, fost director de investitii in CNADNR: Pe acel contract s-a facut control de catre Ministerul Finantelor (VIDEO)

Alin Goga, fost director de investitii in CNADNR, a sustinut miercuri, in cadrul emisiunii Se intampla acum, ca nu a disparut contractul cu Bechtel, asa cum se vehiculeaza in spatiul. continuă pe B1

Alin Goga, fost director de investitii in CNADNR: in 2010, am negociat autostrada Comarnic-Brasov la 4 miliarde de euro, iar in 2014 s-a stabilit un pret dublu. Ponta a fost tras de maneca de Coldea(VIDEO)

Alin Goga, fost director de investitii in CNADNR, a vorbit miercuri, in cadrul emisiunii Se intampla acum, despre informatia conform careia, fostul premier Victor Ponta ar fi fost amenintat de Florian.

Petrus Circei, fost director al Administratiei Judetene a Finantelor Publice, pus sub supraveghere judiciara

Fostul director al Administratiei Judetene a Finantelor Publice AJFP) Buzau, Petrus Circei, a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la o pedeapsa de 2 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de favorizare a faptuitorului. in urma individualizarii pedepsei, magistratii au hotarat suspendarea executarii pedepsei, sub supraveghere pe un termen de 4 ani.

ştiri de la B1

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )