Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apel fals la 112. Copilul care a anuntat ca a fost inchis intr-un canal a facut o farsa. El este in siguranta, acasa

Adevărul Adevărul,
Apel fals la 112. Copilul care a anuntat ca a fost inchis intr-un canal a facut o farsa. El este in siguranta, acasa

Un copil a fost cautat marti de echipe formate din pompieri, politisti si jandarmi, dupa ce, la ora 14:38, acesta a sunat la 112 sustinand ca se afla intr-un canal stradal, sub carosabil, bagat acolo de un alt copil, care ulterior a pus si capacul, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. Ulterior, s-a dovedit ca a fost o alarma falsa, a transmis Raed Arafat. continuă pe Adevărul

Parintii copilului care a sunat la 112 si a anuntat ca a fost inchis intr-un canal din Bucuresti, apelul fiind fals, au fost amendati cu 500 de lei

Parintii copilului de 9 ani care a sunat la 112 si a anuntat ca a fost inchis intr-un canal din Bucuresti, apelul fiind fals, au fost amendati cu 500 de lei. Copilul a mai apelat fals la numarul 112 si in trecut.

UPDATE Apel fals la 112. Un copil de 9 ani din Bucuresti a anuntat ca a fost inchis intr-un canal colector. Autoritatile l-au gasit acasa

Un copil de 9 ani din Bucuresti a sunat, marti, la 112 si a anuntat ca a fost inchis intr-un canal colector pe strada Macesului. Reprezentantii mai multor institutii s-au deplasat in zona indicata si au demarat cautarile, dar fara rezultat.

Parintii copilului care a sunat la 112 si a anuntat ca a fost inchis intr-un canal, au fost amendati

Parintii copilului de 9 ani care a sunat la 112 si a anuntat ca a fost inchis intr-un canal din Bucu.

Un copil de 9 ani din Bucuresti a sunat la 112 si a anuntat ca a fost inchis intr-un canal colector

Un copil de 9 ani din Bucuresti a sunat, marti, la 112 si a anuntat ca a fost inchis intr-un canal c.

Copil cautat in Bucuresti, dupa ce a sunat la 112 si a spus ca a fost inchis intr-un canal

Un copil este cautat marti de echipe formate din pompieri, politisti si jandarmi, dupa ce, la ora 14,38, acesta a sunat la 112 sustinand ca se afla intr-un canal stradal, sub carosabil, bagat acolo de un alt.

Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu sunt identificate dupa nume, ci in functie de perioada din an in care au fost rapite

S-a aflat cum isi numea Gheorghe Dinca victimele. Alexandra si Luiza nu purtau un nume in mintea bolnava a criminalului care le-a luat vietile. Acestea erau identificate dupa numele lunii in care au ajuns pe mana lui. Cum isi numea Gheorghe Dinca victimele? Astazi, 5 august, Gheorghe Dinca aconsiderat de cuviinta oportun sa dea si .

Gheorghe Dinca, dus de anchetatori in padurea in care au fost gasite osemintele

Gheorghe Dinca a fost dus in padurea de langa locuinta lui, in care au fost gasite osemintele. Criminalul a fost adus de politisti, inconjurat de anchetatori si mascati. La fata locului,.

Imagini cu camera in care a fost tinuta Alexandra Macesanu. Locul arata groaznic

Noi detalii legate de cazul Caracal au iesit la iveala! Au fost facute publice imagini cu camera, din casa lui Gheorghe Dinca, locul in care Alexandra Macesanu a fost dusa de barbat. Camera, in care tanara a fost sechestrata, este mica, intunecata si murdara. Vezi foto in articol! Camera groazei, in care Alexandra Macesanu a .

Cine raspunde pe numarul de pe care a fost sunata mama Alexandrei Macesanu. Politia a luat masuri

Ancheta in cazul Caracal este pe departe de a se fi terminat. Noi amanunte ies la iveala, iar pistele pare ca nu se mai sfarsesc. Printre ultimele dezvaluiri despre caz s-a numarat si gasirea cartelei ultimei victime a lui Gheorghe Dinca, Alexandra Macesanu. Anchetatorii au descoperit, de asemenea, trei telefoane la casa criminalului. Tot legat .

Marturia tulburatoare a celui care a fost de fata cand a murit Marcel Toader. I-a cazut telefonul din mana, apoi.

Marcel Toader s-a stins din viata la doar 56 de ani, fulgerator, cand nimeni nu s-ar fi asteptat la un astfel de sfarsit. Nu atat de grabnic, cel putin. Imagineaza-ti ca stai de vorba cu o persoana si, pret de o clipa, doar te-ai intors cu spatele, iar acel om moare subit, fara sa sufere .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )