Libnet.ro
UNICEF

10:00

Apel important de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta: Ramaneti in localitati, nu plecati la drum!

Adevărul Adevărul,
Apel important de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta: Ramaneti in localitati, nu plecati la drum!

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea Constanta transmite populatiei sa nu-si paraseasca localitatile pentru a pleca la drum, din cauza avertizarii de cod portocaliu care face extrem de dificila interventia utilajelor de deszapezire. continuă pe Adevărul

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al satenilor A FUNCTIONAT. Padurarul care a dat alarma povesteste cum s-a intamplat totul

Daca seful Internelor a dat gres in operatiunea de salvare, localnicii din Apuseni au reusit cu propriul Inspectorat pentru Situatii de Urgenta, care a functionat FARA NICIO INFORMATIE de la autoritati.

Nicolae Cornea este noul sef al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta

Nicolae Cornea este noul sef Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, functie pe care o preia vineri, dupa demisia lui Ion Burlui. Colonelul Nicolae Cornea a fost imputernicit joi sa preia atributiile functiei de inspector general al IGSU.

Ponta: Guvernul va avea doua comitete - unul pentru intemperii si unul pentru situatii de urgenta

Guvernul va modifica actualul sistem de coordonare a institutiilor in situatii de urgenta si va avea doua comitete de interventie, respectiv unul pentru intemperii, coordonat de ministrul Administratiei Publice, si unul pentru cazuri de urgenta, condus de vicepremierul pentru Siguranta Nationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )