Libnet.ro
UNICEF

11:30

APIA a atribuit doua contracte de 15 milioane de euro din fonduri europene pentru malai si zahar

Hotnews Hotnews,
 APIA a atribuit doua contracte de 15 milioane de euro din fonduri europene pentru malai si zahar

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a atribuit un cotract de aproximativ 10 milioane de euro pentru furnizarea de malai si un contract de circa 5 milioane de euro pentru furnizarea de zahar. Ambele contracte sunt finantate de catre Comisia Europeana in cadrul aplicarii Planului European de Ajutoare pentru Persoanele cele mai Defavorizate din Romania PEAD) - 2013. In cazul unui contract similar pentru furnizarea de ulei din fonduri europene, directorul general adjunct al APIA, Aurel Pana PC) a fost retinut, miercuri, de catre procurorii DNA pentru ca ar fi pretins ilegal un comision de peste 1 milion de euro. continuă pe Hotnews

Directorul adjunct al Agentiei pentru Plati si Interventie in Agricultura, urmarit penal de DNA pentru ca ar fi perceput un comision de 10% (1,2 milioane euro) din contractele pe fonduri europene

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au inceput urmarirea penala fata Aurel Pana, director general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA). Procurorii il acuza pe Aurel Pana ca ar fi perceput un comision de 10% din contractele pe fonduri europene pentru cumpararea de ulei. Aurel Pana a fost secretar executiv al PC Diaspora.

Lider al Partidului Conservator, urmarit penal de DNA pentru ca ar fi perceput un comision de 10% (1,2 milioane euro) din contractele pe fonduri europene

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au inceput urmarirea penala fata Aurel Pana, director general adjunct al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA). Procurorii il acuza pe Aurel Pana ca ar fi perceput un comision de 10% din contractele pe fonduri europene pentru cumpararea de ulei. Aurel Pana a fost secretar executiv al PC Diaspora.

Volum total nou finantat de 546 milioane euro, pe piata leasingului financiar

Piata autohtona de leasing financiar inregistra, la finele primului semestru, un volum total nou finantat de 546 milioane euro, in scadere cu 16% fata de aceeasi perioada a anului 2012, potrivit unui comunicat al Asociatiei Societatilor Finaciare ALB Romania.

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 716 milioane euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 716 milioane de euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

Investitiile straine scad in continuare. In primele 6 luni au venit 666 mil. euro, din care 570 mil euro, credite intragrup

In primele 6 luni, contul curent al balantei de plati a inregistrat un excedent de 695 milioane euro fata de deficitul de 2,7 miliarde euro in aceeasi perioada din 2012, pe fondul reducerii deficitului balantei comerciale,al veniturilor si al surplusului inregistrat de balanta serviciilor, se arata intr-un comunicat al BNR. Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania au totalizat 666 milioane euro fata de 826 mil. euro in perioada ianuarie - iunie 2012), din care creditele intragrup au insumat 570 milioane euro, iar participatiile la capital consolidate cu pierderea neta estimata 96 milioane euro.

NEPI a atras 11,4 milioane euro, printr-un plasament de actiuni

Fondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments NEPI) a atras aproape 11,4 milioane euro, printr-un plasament de actiuni noi, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Piata de leasing financiar a scazut cu 16%, la 546 milioane euro

Piata de leasing financiar a scazut in primul semestru cu 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 546 milioane euro, pe fondul introducerii timbrului de mediu la masinile rulate si al reducerii achizitiei de vehicule noi, potrivit ALB Romania.

La Fantana obtine un credit de 34 milioane euro de la Erste Group

La Fantana a anuntat ca a obtinut de la Erste Group Bank AG finantari prin imprumuturi de 34 milioane euro, se arata intr-un comunicat de presa.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un excedent de 695 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in primele sase luni ale anului, un excedent de 695 milioane euro, comparativ cu un deficit de 2,781 miliarde euro in aceeasi perioada din anul 2012, a anuntat, astazi, Banca Nationala a Romaniei.

Ion Antonescu (Marshal) vrea un milion de euro din organizarea de nunti

Hotelul Marshal Garden , detinut de familia Antonescu, fondatoarea agentiei de turism Marshal Turism, ar putea obtine anul acesta venituri in valoare de un milion de euro din organizarea de nunti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )